Skocz do zawartości

Kwietniowy wypad na Mierzeje

miro5671

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Miro (21:25)
Rezerwacja została dzisiaj dokonana Mierzeja od 1.04-8.04 wyjazd 31 marca na noc. Koszt przejazdu i noclegów to 210 zł.na miejscu super pokój z wygodami [łazienka,prysznic,kuchnia,telewizor] i mnóstwo ryb do zjedzenia za friko. Teraz zbieram zapisy na 100% ,wycofać się nie będzie można-chyba ,że znadzie się inna osoba na dane miejsce...Są jesze cztery miejsca,kto pierwszy ten lepszy zapraszam Miro.
Napisano
Ok Antoś,to ja cię już wpisuje na liste.Generał jesteś ujęty w spisie. ZOSTAŁY TYLKO DWA MIEJSCA......Z Suwałk dojedzie do nas stary saper i poszukiwacz Simon...
Napisano
Może uda nam się nakręcić dobry film w formie felietonu dla któregoś z naszych pism...Może nasza pani prezes Madzia Haber lub Iza Kwiecińska jako redaktr naczelna - zainteresują się takim felietonikiem z wyprawy,popartym filmem i wieloma dobrymi fotkami.Z resztą na ten rok jest zaplanowanych całe mnóstwo ciekawych kilku i kilkunastodniowych wypraw eksploracyjnych,które będą zapisane na taśmie filmowej...Myślę ,iż na łamach pisma pochłaniane były by przes czytelnika ciekawe relacje z wypraw.Powiem więcej brakuje tego...Na spotkaniu wigilijnym pani prezes zachęcała mnie do robienia felietonów - więc spróbuje...Pozdrawiam Miro.
Napisano
Miro dzieki ze zostaleś moim adwokatem he he .
Podaj cennik za prowadzenie mojej sprawy .
Ale z tym wiekiem przesadziłes he he .
Pozdrawiam Jacek
Napisano
Miro spoko podaj cene za pomoc w dyskusji z obrońca uciśnionych kolekcjonerów ammo.
Mozna przeliczać na nowa walute - cytrony
jack61
Napisano
dzieki miro pogadam z chlopakami ja zaczynam prace w nowej firmie to na razie dalsze wypady mam z glowy pzdr Ale latem napewno sie spotkamy bo jade do rodzinki w wasze rejony razem z mlodym mauserem
Napisano
TEN WĄTEK JEST TEŻ NA OBLICZACH HISTORII.WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH ZAPRASZAM TAM.NIESTETY,TUTAJ MNIE JUŻ WIĘCEJ NIE BĘDZIE - NIE ODPOWIADA MI FORUM DLA HARCERZY.POZDRAWIAM WSZYSTKICH MIRO.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie