miro5671 Napisano 15 Luty 2006 Autor Share Napisano 15 Luty 2006 Miro (21:25) Rezerwacja została dzisiaj dokonana Mierzeja od 1.04-8.04 wyjazd 31 marca na noc. Koszt przejazdu i noclegów to 210 zł.na miejscu super pokój z wygodami [łazienka,prysznic,kuchnia,telewizor] i mnóstwo ryb do zjedzenia za friko. Teraz zbieram zapisy na 100% ,wycofać się nie będzie można-chyba ,że znadzie się inna osoba na dane miejsce...Są jesze cztery miejsca,kto pierwszy ten lepszy zapraszam Miro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 Będzie naprawde super, mi z ostatniego wyjazdu jeszcze ryby w zamrażarce zostały hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 mirek jadę na 99 %Jutro dam ostateczna odpowiedź.pszastosowałem się do twojej instrukcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 chłopaki gdzieś się wybieracie? I o mnie zapominacie. general jedzie na 100%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 tylko, żeby nie było jak rok temu wszyscy chcieli jechać a wkońcu pojechaliśmy w trójkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 16 Luty 2006 Autor Share Napisano 16 Luty 2006 Ok Antoś,to ja cię już wpisuje na liste.Generał jesteś ujęty w spisie. ZOSTAŁY TYLKO DWA MIEJSCA......Z Suwałk dojedzie do nas stary saper i poszukiwacz Simon... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 Codziennie, będziemy robić sprawozdania z wyjazdu:)) I zdjęcia fantów). Zabieram laptopa z netem.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 16 Luty 2006 Autor Share Napisano 16 Luty 2006 Może uda nam się nakręcić dobry film w formie felietonu dla któregoś z naszych pism...Może nasza pani prezes Madzia Haber lub Iza Kwiecińska jako redaktr naczelna - zainteresują się takim felietonikiem z wyprawy,popartym filmem i wieloma dobrymi fotkami.Z resztą na ten rok jest zaplanowanych całe mnóstwo ciekawych kilku i kilkunastodniowych wypraw eksploracyjnych,które będą zapisane na taśmie filmowej...Myślę ,iż na łamach pisma pochłaniane były by przes czytelnika ciekawe relacje z wypraw.Powiem więcej brakuje tego...Na spotkaniu wigilijnym pani prezes zachęcała mnie do robienia felietonów - więc spróbuje...Pozdrawiam Miro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack61 Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 Miro dzieki ze zostaleś moim adwokatem he he .Podaj cennik za prowadzenie mojej sprawy .Ale z tym wiekiem przesadziłes he he .Pozdrawiam Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 16 Luty 2006 Autor Share Napisano 16 Luty 2006 hehehe,sory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack61 Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 Miro spoko podaj cene za pomoc w dyskusji z obrońca uciśnionych kolekcjonerów ammo.Mozna przeliczać na nowa walute - cytronyjack61 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 16 Luty 2006 Autor Share Napisano 16 Luty 2006 Licze na pomoc w podobnej sytuacji hehehe pozdr. Miro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon07 Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 Witam. Potwiedzam wyjazd na 100%. Pozdrawiam mennice Cytronów. Padaka z Wami normalnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 17 Luty 2006 Share Napisano 17 Luty 2006 dzieki miro pogadam z chlopakami ja zaczynam prace w nowej firmie to na razie dalsze wypady mam z glowy pzdr Ale latem napewno sie spotkamy bo jade do rodzinki w wasze rejony razem z mlodym mauserem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 17 Luty 2006 Share Napisano 17 Luty 2006 Simon damy ostro po garach:DObert daj znać wcześńiej kiedy będziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 17 Luty 2006 Share Napisano 17 Luty 2006 Na pewno Musze sprobowac tej slawnej cytronety pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 17 Luty 2006 Share Napisano 17 Luty 2006 Zapraszam u mnie jest jej zawsze pod dostatkiem.hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 17 Luty 2006 Autor Share Napisano 17 Luty 2006 TEN WĄTEK JEST TEŻ NA OBLICZACH HISTORII.WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH ZAPRASZAM TAM.NIESTETY,TUTAJ MNIE JUŻ WIĘCEJ NIE BĘDZIE - NIE ODPOWIADA MI FORUM DLA HARCERZY.POZDRAWIAM WSZYSTKICH MIRO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
palacz Napisano 17 Luty 2006 Share Napisano 17 Luty 2006 no i zostalem harcerzem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 17 Luty 2006 Autor Share Napisano 17 Luty 2006 TEN TEMAT NA FORUM ODKRYWCY JEST JUŻ ZAMKNIĘTY I MAM PROŚBĘ - NIE PISZCIE TUTAJ JUŻ NIC.......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.