Gość Napisano 16 Kwiecień 2002 Napisano 16 Kwiecień 2002 Czy ktos mi moglby poradzic gdzie moglbym zdobyc jakiekolwiek materialy na temat odznaczen niemieckich. W ogolnie dostepnej literaturze wydaje mi sie ze z jakichs nieznanzch mi powodow omijaja ten temat. W ogole w porownaniu np.z literatura fachowa wydawana w Czechach to jestesmy 10 lat za murzynami.Tak samo jest w przypadku literatury fachowej dotyczacej broni, mozna jedynie w kraju dostac cos w rodzaju encyklopedi lub lakonicznych ogolnych opisow a nie materialow pomocnych w identyfikacji,demontarzu oraz w rekonstrukcji poszczegolnych elementow uzbrojenia.
Gość Napisano 16 Kwiecień 2002 Napisano 16 Kwiecień 2002 no coz czesi podaczas wojny tez byli 10 lat za murzynami jesli chodzi o zbrodnie jakie tam hitlerowcy popelniali w porownaniu do naszego kraju a ty sie dziwisz ze nie ma fachowej literatury na temat niemieckich odznaczen... ech nie ma bo wszyscy ktorzy cos mieli do napisania sa w takim wieku ze pamietaja wojne i nie chca pisac o niemieckich odznaczeniach
Gość Napisano 16 Kwiecień 2002 Napisano 16 Kwiecień 2002 wejdż na www.skalman.nu/third-reich. Tam masz wszystko co potrzebujesz
Gość Napisano 19 Kwiecień 2002 Napisano 19 Kwiecień 2002 Chyba się bardzo zmęczyłeś tym elaboratem , bo się nawet nie podpisałeś .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.