bambulu Napisano 1 Luty 2006 Autor Napisano 1 Luty 2006 Szanowni Forumowicze Zwraca sie z prosba o pomoc. Przygotowuje artykul o pojazdach z II wojny wydobytych z rzek i jezior w Polsce w ostatnich 10 latach. Material przygotowuje dla angielskiego pisma Classic Military Vehicle". Mam troche materilu na ten temat, ale napewno niewiem o wielu akcjach i brak mi zdjec. Fotki sa bardzo wazne we wspolczesnym dziennikarstwie. Jezlie moglbym liczyc na jakies relacji z Waszej strony i kilka fotek (300 dpi, jpg, tif lub odbitk na papierze blyszczacym) z ciekawymi ujeciami byloby super. Nie urwalem sie z choinki. Mieszka tu i znam realia (prawne) tego typu dzialan. Moj artykul ma dotyczyc tylko kwesti kolekcjonerskiej - jaki pojazd, kiedy wyciagniety, w jakim stanie, jak przebiegala akcja poszukiwawcza i wydobycie. Zadnych nazwisk i tym podobnych rzeczy.Kolejna sprawa to uwiarygodnienie mojej osoby (kazdy moze napisac jakas fajna bajeczke/post jako prowokacje).Nazywam sie Tomasz Szczerbicki. Od 1997 roku wspolpracuje (pisuje) do hobbystycznych militarnych pism w USA i Anglii. Pod koniec zeszlego roku ukazal sie kilka moich tekstow w Odkrywcy". Jezeli zadzwonicie do redakcji miesiecznika Automobilista" do redaktora naczelnego tez potwierdzi moja tozsamosc i reputacje. Kontakt ze nma mozna nawiazac droga e-mailowa - kliknij na nick i wyswietli sie moj adres.Licze na zyczliwosć z Waszej stronyPozdrawiam
wons Napisano 1 Luty 2006 Napisano 1 Luty 2006 wystarczy jeden wątak. Po co dublujesz? Usuwam zdublowany.
bambulu Napisano 1 Luty 2006 Autor Napisano 1 Luty 2006 OK, nie wiedzialem gzie umiesci ten watek, dlatego zrobielem dwa, ale jezeli uwazasz, ze to niepotrzebe to dziekuje za korekte.Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.