VanZan Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 Co sądzicie o ludziach „uprzejmych” którzy za wszelką cenę nie chcą doprowadzić do tego aby odbywały się imprezy militarne (pikniki, rekonstrukcje)? Dążą do tego wszystkim możliwym środkami m.in. z publicznymi pomówieniami typu: faszyści, komuniści i bolszewicy, a nawet szantażem i zastraszaniem. Czyżby zazdrość, zakompleksienie? A jak wygląda u was sytuacja z imprezami typu militarnego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoffmander Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 KILIM!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżozef1969 Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 Zawsze i wszędzie trafi sie ktoś kto jest ANTY.Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sWa Napisano 1 Luty 2006 Share Napisano 1 Luty 2006 No to moze ja opowiem moja historię: Działam w jednej z GRH na podkarpaciu zajmującej sie oddtwarzaniem WH, która powstała przez odłączenia od innej organizacji. Pewnego pięknego dnia idąc przez miasto nasz były prezes na mój widok otworzył szybę swojego samochodu i wypada z hasłem odwróć sie faszysto!!". Dla mnie ten człowiek sprawia wrażenie kogoś kto nie rozumie zagadnienia ekonstrukcja historyczna". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5 SFG-SOG Napisano 1 Luty 2006 Share Napisano 1 Luty 2006 Hehe to kolega ma niezłego znajomego, ja za coś takiego to dał bym mu pewnie w p***, albo wytoczył sprawe. To jakiś chyba skończony do spodu idiota!!! i on się uważa za prezesa jakiejś organizacji (ciekaw jestem jakiej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5 SFG-SOG Napisano 1 Luty 2006 Share Napisano 1 Luty 2006 To widzę, że nie tylko u nas są ardzo uprzejmi" ludzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sWa Napisano 1 Luty 2006 Share Napisano 1 Luty 2006 Takich uprzejmych to napewno znalazło by się więcej. Dlatego chyle czoła przed ludźmi, którzy kiedykolwiek podejmowali się organizacji imprezy militarnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.