Skocz do zawartości

MD 3006 - problem z blokowaniem drążka

wojti

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam,
kupiłem ostatnio ten wykrywacz i mam problem bo po dokręceniu nakrętki drążek nie blokuje się. Wydaje mi się że po prostu brakuje jakiejś części(prawdopodobnie jakiejś nakładki na jedną z rurek). Załączam zdjęcie żeby rozjaśnić sytuację. http://patrz.pl/?7815
Czy ktoś ma ten wykrywacz i może mi poweidzieć czy nie brakuje tu czegoś? Z góry dzięki za pomoc.
Napisano
nic nie brakuje, to jest takie wlasnie gowno, mam cos takiego z kumplem ( w sumie to jego, ja sie przymierzam do swojego).
radze zabierac do lasu tasme klejaca (akurat mialem w samochodzie, na szczescie, Polak jest zaradny ;-) )
albo zmienic typ mocowania.
Napisano

sexo dzieki za odowiedź, ale dostałem właśnie na innym forum info czego tu brakuje, załączam obrazek,
EOT :D

• 1 month later...
Napisano
Witam
Posiadam też ten model i ową część dostałem w pakiecie standardowym :)i jestem troche zdziwiony że są wersje okrojone".
Pozdrowiam
Napisano
Też się nad tym zastanawiam... ja rozumiem brak kasy na coś" fajnego" jednak kupić tak bez zastanowienia... Przecież za tą kasę można kupić coś co będzie się w miare nadawać do szukania a nie tylko do noszenia w ręku.
Napisano
Pytanie do posiadaczy MD 3006.Czy 3006D to ten sam sprzet?Jesli ktos ma foto to prosze o wrzucenie.Moj sprzet to raczej chinszczyzna ale cos tam nim grzebalem w zeszlym roku.Troche zawiasow,odlamki,gwozdzie itp. na wlasnym terenie.Na razie nie mam czasu na kopanie a ten wykrywacz kupilem zeby zrelaksowac sie po pracy .Instrukcja jest tylko po angielsku i nie chcialo mi sie tlumaczyc tak ze nastawilem go po prostu a czuja "czyli na oko i dzialal.Teraz mam instrukcje po fracusku i przed nastepnym uzyciem przeczytam.Uzywalem bez sluchawek,zasilanie 2*9v,lekki,cewka zdaje sie 20cm.
Napisano
dzieki,wyglada na ten sam pod zmodyfikowana nazwa.Mysle ze po lepszej regulacji z instrukcja obslugi i testem na razie mi wystarczy.W koncu nie jestem zawodowym" kopaczem .Po sezonie opisze jakie mial naprawde zasiegi.Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie