klod Napisano 13 Czerwiec 2003 Autor Napisano 13 Czerwiec 2003 Szukam pewnych informacji o ludzi którzy buszowali po kompleksach gór sowich. Chodzi mi przede wszystki o kmpleksy nie dostępne dla turystów. Mianowicie byliśmy w Gontowej, przeszliśmy ją całą tak nam się wydawało, dopuki nie zobaczyłem filmu o Riese w którym pokazano zupełnie inne korytarze, czy są to korytarze. Czy na Soboniu oprócz trzech wejść są jeszcze jakieś. Czekam na jakieś inforamcie?????
Gość Napisano 19 Czerwiec 2003 Napisano 19 Czerwiec 2003 Rozni ludzie sie tam krecili i kreca. My tez. Pytaj, co cie interesuje. Ktora czesc Gontowej widziales ?jotka
Gryf Napisano 19 Czerwiec 2003 Napisano 19 Czerwiec 2003 Czy ten film jest nakrecony dla potrzeb domowych" czy chodzi Ci np. o film Wojtka Stojak?Wlasnie ktora czesc Gontowej zwiedzales bo sa dwie.Z Soboniem to na priva.Wiesz duzo ludzi sie kreci po GS a szczegolnie po tych nieudostepnionych,czesto sa to amatorzy ktorzy naprawde niszcza kompleksy np.Wlodarz,badz grabia je.Pzdr
klod Napisano 25 Czerwiec 2003 Autor Napisano 25 Czerwiec 2003 buszowałem w kompleksie po zachodniej stronie, jest to wejście oznaczone prawdopodobnie nr 2. Gryf o jakiej drugiej części gontowej piszesz. Gdzie ona jest?Znaleźliśmy też wejście po przeciwnej stronie góry ale było zalane.
Gryf Napisano 25 Czerwiec 2003 Napisano 25 Czerwiec 2003 Sa dwie czesc Gontowej:jedna jest tam gdzie Ty chodzles(sa tam 2 wejscia okratowane)a druga jest ponizej,dojsc mozna skrecajac na moscie w strone lasu.Sa tam 2 sztolnie.Jedna ma nie niewielki zawal ale mozna wejsc(na 7-8m bo pozniej jest zawal i nikt nie wie co jest dalej)A do drugiej trzeba wejsc wyzej,sztolnia ta byla na filmie u Wojtak Stojaka,lecz wchodz tam jest nie bezpiecznie bo prowadzi do niej niewielki szyb.Pzdr
klod Napisano 30 Czerwiec 2003 Autor Napisano 30 Czerwiec 2003 Dzięki Gryf mam nadzieję że to znajde nara
klod Napisano 30 Czerwiec 2003 Autor Napisano 30 Czerwiec 2003 Czy może ktoś wie kiedy dokładnie udostępnią Włodzarza, bo przegapiłem ostatnie wiadomości w TV???
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.