oksio Napisano 26 Styczeń 2006 Autor Napisano 26 Styczeń 2006 W okolicach Czerska ma być wyciągany czołg .Od trzech dni bawi tam ekipa z Mazowsza . Najprawdopodobniej jest to maszyna niemiecka która jest w torfowisku .Co maże sugerować porę wyciągania .Ekipę prowadzi pan. Jacek z Gdańska .Czy Kolegom coś o tej akcji wiadomo ?
oksio Napisano 26 Styczeń 2006 Autor Napisano 26 Styczeń 2006 Chodzi o ten w woj.Pomorskim !A info jest na 100% !
wars98 Napisano 26 Styczeń 2006 Napisano 26 Styczeń 2006 Witam!Są 3 miejscowości o tej nazwie. I o którą chodzi niech narazie zostanie tajemnicą.Pozdr. wars98
majstergrzech Napisano 27 Styczeń 2006 Napisano 27 Styczeń 2006 witamChodzi na pewno o ten przy autostradzie Berlin - Królewiec. Dajcie znać o tej akcji wydobywczej na priva, kiedy i gdzie to ma być, ewentualnie telefon lub GG. Pracuje w lokalnej prasie i zawsze staram się tępić mit poszukiwacza niszczyciela, a takie akcje mogą tylko zainteresować ludzi historią w mojej okolicy. Już kiedyś w pobliżu głupota ludzka wykończyła w pobliżu inny czołg PZKPFW IV - po prostu w przeciagu kilku lat pocięli go na złom. Niestety dowiedziałem się za późno i o ratunku nie było już mowy. Pewnie teraz sie nim golimy.PozdrawiamGrzech
borowiki Napisano 27 Styczeń 2006 Napisano 27 Styczeń 2006 Do majstergrzech .To nie była czwórka tylko stug 3...ale faktycznie szkoda...
wars98 Napisano 27 Styczeń 2006 Napisano 27 Styczeń 2006 Witam!Majstergrzech! Wyslalem Tobie maila. Licze na odpowiedz. Borowiki! Prosba goraca do Ciebie. Napisz do mnie! Ciekaw jestem tej informacji o StuG-u 3...Pozdrawiamwars98
wars98 Napisano 27 Styczeń 2006 Napisano 27 Styczeń 2006 Do Borowikow! Juz nie potrzeba. Juz wiem kim jestescie... hihihi... ;))Pozdr. wars98
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.