Grand Napisano 26 Styczeń 2006 Autor Napisano 26 Styczeń 2006 WitamKtóry z tych wykrywaczy wybrać?Który ma najwiekszy zasięg na kolor?Szukam odznaczeń,nieśmiertelników itp.-WHITES PRIZM II-GARRET GTAx 550-FISHER 1225x-MINELAB X-TERRA 30-BH LAND STARBardzo prosze o pomoc..Zależy mi aby miał jak największy zasięg na kolor.PzdrGrand
RG42 Napisano 26 Styczeń 2006 Napisano 26 Styczeń 2006 Albo Fisher, albo Minelab. Bounty Hunter w porównaniu z nimi to zabawka.Z tych, które wymieniłeś prawdopodobnie największy zasięg ma Minelab X-Terra.Pozdrawiam,RG42
Darek419 Napisano 26 Styczeń 2006 Napisano 26 Styczeń 2006 Jaki problem,im droższy tym lepszy,bo ta zabawka bh w porównaniu z innymi jest kilkaset zł tańsza
aaaa.gggg Napisano 26 Styczeń 2006 Napisano 26 Styczeń 2006 Panie Darku419Coś sie Panu pomyliło z tymi cenami...Ta zabawka" BH kosztuje dokładnie tyle samo co WHITES PRIZM II,jest 100zł tańsza od FISHERA 1225x i 200zł od GARRETA GTAx 550.To tak gwoli ścisłości i rzetelnie.Pozdrawiam
Do lasu by sie szlo Napisano 26 Styczeń 2006 Napisano 26 Styczeń 2006 Ja bym tak latwo nie skreslal Whites'a Prizma.Mialem go okazje potestowac" przez kilka godzin. Dlaczego uwazam, ze wart jest rozpatrzenia? Bo te kilka godzin przygody z nim bylo bardzo przyjemne, sprzet niesamowicie lekki (cos jak Bounty Hunterki), bardzo solidnie wykonany, rewelacyjna dyskryminacja, no i to co najwazniejsze - zasieg mnie bardzo pozytywnie zaskoczyl. Zdarzylo mi sie nim znalezc kilka monet na takich glebokosciach, na jakich dotychczasowym sprzetem moglem tylko pomarzyc ( a jest to sprzet ze sredniej polki). I po tym wypadzie jakos ciagle chodzi mi po glowie... Powiem szczerze ze jakos ciezko mi znalezc u niego jakies wady. Ot - taka moja mala sugestia do dyskusji.Obiecujaca moze tez byc ta X-Terra, ale niestety nie mialem okazji na lizsze spotkanie" :-)Pozdrawiam!
hydro Napisano 27 Styczeń 2006 Napisano 27 Styczeń 2006 W.g mnieX-terra i F 1225xprizm II, GTAx550Land Star daleko za nimipozdrawiam
Grand Napisano 27 Styczeń 2006 Autor Napisano 27 Styczeń 2006 Panowie.Dlaczego skreślacie BH.Czy naprawde mimo ceny 1300zł to taki słabiutki sprzecik?Wydawało mi sie że na kolor w sam raz...Czy chodzi o zasięg czy jakieś inne czynniki?Czy naprawde wygląda blado przy w/w?Pomóżcie Poszukiwacze.Pozdrawiam
aaaa.gggg Napisano 27 Styczeń 2006 Napisano 27 Styczeń 2006 Do Pana do lasu by się szło"Czy napewno chodził Pan na Prizmie II?Może to był Prizm IV lub V?PozdrawiamZwierz
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.