Skocz do zawartości

Który z tych modeli wybrać?

Grand

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam
Który z tych wykrywaczy wybrać?Który ma najwiekszy zasięg na kolor?Szukam odznaczeń,nieśmiertelników itp.
-WHITES PRIZM II
-GARRET GTAx 550
-FISHER 1225x
-MINELAB X-TERRA 30
-BH LAND STAR
Bardzo prosze o pomoc..Zależy mi aby miał jak największy zasięg na kolor.

Pzdr
Grand
Napisano
Albo Fisher, albo Minelab. Bounty Hunter w porównaniu z nimi to zabawka.

Z tych, które wymieniłeś prawdopodobnie największy zasięg ma Minelab X-Terra.

Pozdrawiam,
RG42
Napisano
Panie Darku419
Coś sie Panu pomyliło z tymi cenami...Ta zabawka" BH kosztuje dokładnie tyle samo co WHITES PRIZM II,jest 100zł tańsza od FISHERA 1225x i 200zł od GARRETA GTAx 550.To tak gwoli ścisłości i rzetelnie.

Pozdrawiam
Napisano
Ja bym tak latwo nie skreslal Whites'a Prizma.
Mialem go okazje potestowac" przez kilka godzin.
Dlaczego uwazam, ze wart jest rozpatrzenia?
Bo te kilka godzin przygody z nim bylo bardzo przyjemne, sprzet niesamowicie lekki (cos jak Bounty Hunterki), bardzo solidnie wykonany, rewelacyjna dyskryminacja, no i to co najwazniejsze - zasieg mnie bardzo pozytywnie zaskoczyl.
Zdarzylo mi sie nim znalezc kilka monet na takich glebokosciach, na jakich dotychczasowym sprzetem moglem tylko pomarzyc ( a jest to sprzet ze sredniej polki).
I po tym wypadzie jakos ciagle chodzi mi po glowie... Powiem szczerze ze jakos ciezko mi znalezc u niego jakies wady.
Ot - taka moja mala sugestia do dyskusji.
Obiecujaca moze tez byc ta X-Terra, ale niestety nie mialem okazji na lizsze spotkanie" :-)
Pozdrawiam!
Napisano
Panowie.
Dlaczego skreślacie BH.Czy naprawde mimo ceny 1300zł to taki słabiutki sprzecik?Wydawało mi sie że na kolor w sam raz...Czy chodzi o zasięg czy jakieś inne czynniki?Czy naprawde wygląda blado przy w/w?
Pomóżcie Poszukiwacze.

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie