Gość Napisano 15 Kwiecień 2002 Napisano 15 Kwiecień 2002 Czy ktoś wie czy będzie i kiedy?? Ostatnio z terminowością wydań jest coraz gorzej oby nam pismo nie padło :-((((((((
Gość Napisano 15 Kwiecień 2002 Napisano 15 Kwiecień 2002 Widze że kolega wcześnie zaczął narzekać... Zazwyczaj posty o tym wydźwięku pojawiają się dopiero koło 20-25 danego miesiąca. Ja zaczynam się wqrzać koło 25 -ego oszczędzam sobie w ten sposób duuużo nerwów... :)Życzę tony cierpliwości - a będzie potrzebna...Pozdrawiam.
Gość Napisano 16 Kwiecień 2002 Napisano 16 Kwiecień 2002 Bardzo wszystkich przepraszam za kolejne opóźnienie. Tym razem to NARAWDĘ ostatni raz. W kwietniu wychodzi podwójny kwietniowo-majowy numer i to nam pozwoli nadrobic opóźnienia. Numer czerwcowy bedzie w kioskach juz pod koniec maja. Joanna Lamparska
Gość Napisano 16 Kwiecień 2002 Napisano 16 Kwiecień 2002 czy można wiedzieć Pani Joanno kiedy ?? oraz jak można zaprenumerować pismo - czy nie możnaby np na stronie odkrywcy zamiścić druku przelewu??
Gość Napisano 16 Kwiecień 2002 Napisano 16 Kwiecień 2002 Z drukami przelewu wydrukowanymi ze strony jest ten problem że są bardzo niechętnie przyjmowane na poczcie a przeważnie odrzucane. Mogę zamieścić wzór wypełnienia przelewu jeżeli zaistnieje taka potrzeba.
Gość Napisano 17 Kwiecień 2002 Napisano 17 Kwiecień 2002 Jeśli chodzi o prenumeratę to przyjmujemy na pół roku i wystarczy przesłac do mnie dokładny adres i określić od jakiego numery miałaby być. A zresztę dokładnie otym piszemy w każdym numerze - wystarczy przeczytać i już.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.