tomekk Napisano 25 Styczeń 2006 Autor Napisano 25 Styczeń 2006 Witam!!!Jestem początkującym poszukiwaczem i od wiosny mam zamiar radykalnie skupić swoje poszukiwania na monetach.Prosiłbym o jakieś wskazówki które pomogły by mi w poszukiwaniach , jakie miejsca obszukiwać (nie mówię tu o współrzędnych namiarach na monety :)) , jaki sprzęt byłby do tego najlepszy , jakieś porady oparte na własnym doświadczeniu itp.Z góry dziękujepozdr tomekk
jano Napisano 26 Styczeń 2006 Napisano 26 Styczeń 2006 Tu poczytaj:http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=127860#127860Pozdr,
tomekk Napisano 26 Styczeń 2006 Autor Napisano 26 Styczeń 2006 O to sobie poczytam dziękiJakby cos jeszcze komuś wpadło do głowy to prosze pisaćpozdr
milbas Napisano 28 Styczeń 2006 Napisano 28 Styczeń 2006 Witam. Idealne miejsca poszukiwań to pola - najlepiej w pobliżu starych małych miasteczek - ale niekoniecznie. W zasadzie na każdym polu coś jest :-))))).PozdrawiamMILBAS
tomekk Napisano 29 Styczeń 2006 Autor Napisano 29 Styczeń 2006 dzięki dla jano i milbas jak by ktoś chciał coś dorzucić to bardzo proszę
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.