miro5671 Napisano 6 Luty 2006 Autor Napisano 6 Luty 2006 Tak bawiła się ekipa Brzesko-Wrocławska na urodzinach Mira.Śmiało mogą żałować ci,których nie było..... Pozdrawiam Miro.
YoWheris Napisano 6 Luty 2006 Napisano 6 Luty 2006 Po tych wszystkich fotkach to tylko się wkurzam że nie dojechałem. Może uda się na następną imprezkę.Pozdrawiam gorąco wszystkich z Brzegu i Wrocławia.Miro, może dojedziesz do Kudłatego w Srode lub Czwartek.W piątek jade do Pragi.
Wraith Napisano 6 Luty 2006 Napisano 6 Luty 2006 Miro to ja Ci spoznione zyczenia najlepszego wale! Widze ze impreza byla gruba nie zalowaliscie gorzaly i bawiliscie sie ostro! Ahhh... szkoda zem sie zasiedzial na tej wsiowej wyspie! Jeszcze raz najlepszego! Pozdrawiam
CooperM Napisano 6 Luty 2006 Napisano 6 Luty 2006 Miro dzięki za odjechaną na maxa impreze. Niech żałują ci co nie byli. Cytryna lała się strumieniami.
miro5671 Napisano 6 Luty 2006 Autor Napisano 6 Luty 2006 Dzięki Wojtas.Wracaj szybko do domu z workiem szmalu heheh...
miro5671 Napisano 6 Luty 2006 Autor Napisano 6 Luty 2006 Chyba nie dam rady teraz przyjechać do Wrocka.Od tych tańców coś mi w stope wlazło i boli jak cholera - siedze w domu i mam spóchniętą łape.Żona chciała,bym ją do pracy zwiózł - nie dałem rady wycisnąć sprzęgła...
miro5671 Napisano 6 Luty 2006 Autor Napisano 6 Luty 2006 Marcin,ja wyślę foty wszystkim zainteresowanym.Lecz mam jakiś problem z pocztą wychodzącą.Musze do generała zadzwonić,żeby zobaczył i us.prob.
simon07 Napisano 16 Luty 2006 Napisano 16 Luty 2006 Miro - gratule - foty mowia same za siebie...Miro - Kudłaty nie chce straszyc... 12 lipca ja mam 30-ste urodziny... Samogona poleje sie rowno....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.