Puzel Napisano 21 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2006 Cześć!Otóż pytanie jak w temacie. Jak naprawić pękniętą taśme od fasunku, pękła mi w miejscu gdzie najczęściej pękają, przy tych wytłoczeniach.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puzel Napisano 21 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2006 Eheheh, sam wpadlem na pomysl jak to naprawić :). Zrobiłem to tak:Na dwóch końcach pękniętej taśmy wywierciłem po 2 małe dziurki (średnica ok. 1-1,5mm) na rogach. Następnie wziąłem kawałek druta aluminiowego (chyba aluminiowego - to jest drut do spawania gazowego) o średnicy tych dziurek co wywierciłem. Połączyłęm obydwa końce dwoma małymi kawałkami tego drutu a następnie wziąłem młotek i to ładnie zanitowałem :). Efektem jestem zachwycony, trzyma się dobrze.Jakie macie inne sposoby do naprawiania takich pęknięć????POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 22 Marzec 2006 Share Napisano 22 Marzec 2006 nie wiem czy to by sie trzymało, ale kiedyś takie coś planowałem naprawić cyną, ale w końcu zdobyłem nowy fasunek, i pękniety pozostał peknięty pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herrmateuss Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 poxipol poxylina u mnie sie trzyma a gar uzywany bojowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puzel Napisano 24 Marzec 2006 Autor Share Napisano 24 Marzec 2006 Ja tam niejestem za różnego typu klejami, folałem to zrobić na nity. Trzeba sie troche natrudzić aby się dobrze trzymało. Metoda prób i błędów ale skuteczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.