marcink Napisano 21 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2006 Proszę o pomoc. Jak przeprowadzić autolize ?Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 Zaznajom się z wyszukiwarką, o ile będziesz po tym mieć wątpliwości (w co wątpie) to oczywiście pytaj.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcink Napisano 21 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2006 Poczytałem, poczytałem ale dalej nie wiem jak ją przeprowadzić. Piszą że trzeba folię aluminiową i roztwór soli, ale jak się to robi to nie wiem. Proszę o wytłumaczenie.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 Lepsze do stali jest zatosowanie 10-15% NaOH zamiast soli. Fanta owinąć cynkiem, lepiej jak alu (drut, paski blachy). Musi być styk pomiędzy fantem a owijką. Jak lecą bąbelki to jest OK. Czas trzeba sprawdzić doświadczalnie zwykle kilka do klkadziesiąt godzin. Całość w plastikowym naczyniu, UWAGA NaOH jest żrące.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.