hardy Napisano 18 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2006 Moje pytanie brzmi kto z was prócz tej ukochanej nam pasji zajmuje się również modelarstwem , może jakieś fotki:)Pozdrawiamhardy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoffmander Napisano 18 Styczeń 2006 Share Napisano 18 Styczeń 2006 No oczywiście,że tak. Lotnictwo + pojazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitolif Napisano 18 Styczeń 2006 Share Napisano 18 Styczeń 2006 Lotnictwo, a teraz pojazdy. 1:72 Rulezz :P Z rcji braku profesjonalnego sprzętu foty wstawię w przyszłości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 18 Styczeń 2006 Share Napisano 18 Styczeń 2006 Modelarstwo,jak najbardziej.Teraz w zimę robię Mustanga P-51 Rewela w skali 1.72.Na zdjęciu nie jest to mój model,ale będzie wyglądał podobnie takie samo malowanie.pozdro Darek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j35 Napisano 18 Styczeń 2006 Share Napisano 18 Styczeń 2006 Hardy ,nie prowokuj ;),bo zasypię Cię fotkami.Tak na poważnie jest wśród kopaczy kilku modelarzy ,którzy robią niezłe modele.Np.zobacz tutaj:http://obliczahistorii.pl/forum/viewtopic.php?t=1630 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hardy Napisano 18 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2006 Hehe wiedziałem że nie jestem odosobniony dzięki wszystkim i czekam na następne:)J 35 zimmerit w tygrysie jest z Eduarda??????????????Pozdro hardy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j35 Napisano 18 Styczeń 2006 Share Napisano 18 Styczeń 2006 W królewskim jest z Atak Model(żywica)suuuuper wyroby.Blaszki na zimmerit ,to nie bardzo...,żywica lub szpachla lepsza.A TigerI to stare Italeri z fabrycznym zimmeritem, troszkę podszlifowanym...pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j35 Napisano 18 Styczeń 2006 Share Napisano 18 Styczeń 2006 A P-51 w najlepszej wg mnie wersji B.Niezła sztuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hardy Napisano 18 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2006 Pytam bo ostatnio kupiłem Eduardowski zimmerit do pantery ausf.a dragona w 1:35 i muszę przyznać że masz rację z tą żywicą:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j35 Napisano 18 Styczeń 2006 Share Napisano 18 Styczeń 2006 Eduard ma niezłe blaszki ,ale zim. to poraszka 1 kłopoty z montażem2zim. naogół byłz odpryskami ...i tu już jest duuuży problem ,no chyba ,że się robi modele prosto z taśmy prod.Dodam link do strony W.Okrzeji.Jak dla mnie to mistrzu ,którego wyroby są baaardzo cenione nawet na zachodzie i za oceanem.http://www.atakmodel.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żeton Napisano 18 Styczeń 2006 Share Napisano 18 Styczeń 2006 Odnośnie modelarstwa, czy któryś z kolegów bawi się może w kartonowe modele i przypadkiem ma model wodnosamolotu Arado-196? MOje pytanie to czy byłaby możliwość przesłania skanu osłony kabiny? Kupilem ten model z 2 reki i te czesci miał wycięte:(( Z góry dziękuje, POzdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kutno Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 hehehe ...1/72 jest dobre ... chcąc w planszówce wymienić żetony na pojazdy ..itp =D ... włąśnie z kumplem sie przystawiamy pod stworzenie czegoś takiego, ale pewnie czas będzie dopiero w wakacje =((((((( Ja osobicie wolałem 1/35 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitolif Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 kutno, moi kumple zrobili coś takiego. Masz makiete, na niej jednostki i robisz symulacje pola bitwy. Każda jednostka ma inne parametry, pancerz, siłę działa itp. A do trzafienia i do ruchu rzucasz kośćmi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.