Skocz do zawartości

do Wittmana

Gość Mark

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Nie to że się czepiam, ale czy nie mogłeś tego pytania wysłać Wittmanowi na meila? Bo to chyba nie jest miejsce na posty typu: \Babciu, a jak się dzisiaj czujesz?\"...

Chyba że się mylę... to proszę Bociana o sprostowanie.
Napisano
witam
nieposzlo - tzn jeszcze sie niedogadalismy co do terminu
gambit - czepiasz sie szczegolow
przeciez jesli niechcesz niemusisz czytac - niebadzmy az tak konserwatywni
pozdrawiam
wittman
Napisano
Gambit czy ty sie z choinki urwales ? Daj sobie na luz
Napisano
Podałbyś chociaż nicka... To jest post w stylu \do bolasa\" autorstwa mac`a z góry forum i tyle na ten temat.

Adresy przesłałem gdzieś tam... jak było z kimś tam... dziś robiłem coś tam...

Przeczytaj ten post:
\Wittman, jak poszlo z Kerr ?
nieposzlo - tzn jeszcze sie niedogadalismy co do terminu\"

Co to qrna jest - bla bla przy pivie czy forum wymiany ISTOTNYCH Z PUNKTU WIDZENIA TEGO CZYM SIĘ ZAJMUJEMY INFORMACJI.
Napisano
witam
gambit
niewiem czym ty sie zajmujesz
ale to dotyczy tego czym ja sie zajmuje i niepowinno cie to interesowac a tymbardziej nikt nieprosil cie o rade czy komentarz wiec dajmy sprawie spokoj
pozdrawiam
wittman
Napisano
Skoro nie powinno mnie to interesować to po co piszecie o tym na forum ogólnodostępnym? A jak dotyczy Ciebie i kogoś drugiego to piszcie sobie na meila albo na gadu-gadu lub innym tego typu programie...
Napisano
Jak dzieci :) Akurat w tym przypadku moje 80% osoby jest za Gambitem. Jeżeli piszecie na ogólnodostępnym forum w ten sposób to można się spodziewać że kogoś nie bawi ściąganie postów o niczym. A odzywki typu, \daj sobie na luz\", \z choinki się urwałeś\" to żenada, \ktoś\" myśli że jak nie wpisze swojego nicka to jest całkowicie anonimowy.
Jak ma kompleksy i musi odreagować to do lasu.
I przypominam ponownie i do znudzenia. Internet nie jest, nie był, i nigdy nie będzie anonimowy. Każda czynność w internecie pozostawia po sobie ślady jak Titanic. I nie pomoże łączenie się przez telefon.
Więc zastanówmy się przed dodaniem postu na forum, niech zawiera jakąś treść i świadczy jakoś pozytywnie o autorze.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie