Skocz do zawartości

Hilfe bitte bo już się pogubiłem...

Gość Gambit

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Przejrzałem całe forum w poszukiwaniu przydatnych informacji na temat wykrywaczy pana Smętkowskiego ponieważ przymierzam się do kupna tego sprzętu (jak Bóg - czyli szefowa - da to będzie to za jakieś 2-3 tyg.).

Problem w tym, że ktoś tam pisze że w.w. wykrywacz pracuje w trybie wyłącznie statycznym, a kto inny że ma dwa tryby.

Kolejny problem to wspomniane niedawno kłopoty przy różnicy temperatur powietrza a ziemi-czy jest to poważne utrudnienie, czy też da się z tym żyć (pytam tych u których się to pojawiło).

Chciałbym zapytać na marginesie WYKOPKA jaką \firmę od prowokacji\" miał na myśli w poście z 2002-03-04 p.t. Ludzie dzięki za pomoc. ;)

Zaznaczam niniejszym, iż jestem osobą prywatną i do prowokacji mi bardzo daleko. ;)

Powracając do meritum postu mam jeszcze parę pytań:

1: Czy HS-3 posiada 2 czy jeden tryb a co za tym idzie:

2: Z jaką prędkością powinno się przesuwać cewką nad powierzchnią ziemi przy trybie statycznym.

3: Jaka jest różnica (w sensie technicznym i pod względem przydatności w poszukiwaniach, bo że w prędkości to wiem ;)) między trybem statycznym a dynamicznym.

Dzięki za pomoc i pozdrawiam Wszystkich gorąco choć za oknem nieprzyjemnie jest...

Napisano
Najlepiej jak poczytasz instrukcje obsługi HS-3.
Właśnie ją zeskanowalem,jest w Wordzie, 130kB.
Wyśle Ci na skrzynke e-mail.
Napisano
Dzięki... za zrozumienie tego problemu jakim jest zakup pierwszego wykrywacza ;)
Napisano
witam
proponuje przeczytac instrukcje ( ale i tak niezbyt wiele wnosi) pozatym dodajze w grudniowym nr odkrywcy jest opis tegoz wykrywacza, a najlepszym rozwiazaniem ( moim zdaniem ) bylby tel do p. Smętkowskiego i osobiste zadanie dreczacych Cie pytan( telefon wielokrotnie byl podawany na forum - nawet chyba przezemnie )A MOJE ZDANIE - SPRZĘT JAK NA TĄ CENE JEST NAJLEPSZY NA RYNKU ( choc dopiero go testuje )
pozdrawiam i zycze szybkiego rozwiazania problemow
wittman

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie