arcturus Napisano 12 Styczeń 2006 Napisano 12 Styczeń 2006 Witam Bardzo śmieszne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
osterode Napisano 19 Styczeń 2006 Napisano 19 Styczeń 2006 Krótki komiks made in deutschland z wizyty w Kraju Rad :D
osterode Napisano 19 Styczeń 2006 Napisano 19 Styczeń 2006 Jeszcze tylko okładka (chyba od niej powinienem zacząć).Jak widać Germanie mieli poczucie humoru:Dpozdrawiam
osterode Napisano 19 Styczeń 2006 Napisano 19 Styczeń 2006 Spoko Żeton. U mnie też ciężko z językiem(co nie co rozumiem). Może znajdzie się dobra dusza która w miarę dokładnie przetłumaczy podpisy w komiksie:DPozdro
Hades Napisano 21 Styczeń 2006 Napisano 21 Styczeń 2006 Wielu słówek nie rozumiem, nie ma ich już nawet w słowniku. Zołnierz i nad nim napis KRACH. Nie, moja miła, tu mi się nie podoba. Zwalniam się i szukam innej posady" Obrazek, na którym soldat patzry na zegarek. Napis - godzina szósta.Koniec, uroczysty wieczór. Powrócimy tu jutro rankiem.Ktoś rozszyfruje pozostałe ? Sam jestem ciekawy. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.