Kaba Napisano 11 Styczeń 2006 Autor Napisano 11 Styczeń 2006 Z ostaniej chwili..Przyszedł..odpukał swoje".. zabrał datek i poszedł..Wszystko nie trwało nawet 5 minut..Miałem troche z nim pofilozofować i obalić jego fundamenty kanonu krk ale matka mi nie pozwoliła :(A swoją drogą coraz większych zakrętów" ubiera sutanne..Wiem, że nie na temat ale nie mogłem się powstrzymać :)
Kaba Napisano 11 Styczeń 2006 Autor Napisano 11 Styczeń 2006 He he a po co ? - sami pod sobą dołek kopią ..A swoją drogą jak odwiedzam kościelne archiwa to coraz bardziej niechętni są do udostępniania ich... czyżby oczekiwali coś więcej niż grzeczne dziękuje ? ;)Czy i Wy macie problemy przy próbie poszukiwań ciekawostek w archiwach parafialnych ?
arcturus Napisano 11 Styczeń 2006 Napisano 11 Styczeń 2006 Witam! W najwyżej położonej wśi w Polsce w Zębie po kolędzie oprucz ksiundza idzie dwóch ministrantów,kościelny,organista i grabarz.Każdy dostaje dolę!!!!!!!!Pozdrawiam z KrakowaArcturus
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.