Kaba Napisano 11 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2006 Z ostaniej chwili..Przyszedł..odpukał swoje".. zabrał datek i poszedł..Wszystko nie trwało nawet 5 minut..Miałem troche z nim pofilozofować i obalić jego fundamenty kanonu krk ale matka mi nie pozwoliła :(A swoją drogą coraz większych zakrętów" ubiera sutanne..Wiem, że nie na temat ale nie mogłem się powstrzymać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 11 Styczeń 2006 Share Napisano 11 Styczeń 2006 Napisz lepiej do kurii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaba Napisano 11 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2006 He he a po co ? - sami pod sobą dołek kopią ..A swoją drogą jak odwiedzam kościelne archiwa to coraz bardziej niechętni są do udostępniania ich... czyżby oczekiwali coś więcej niż grzeczne dziękuje ? ;)Czy i Wy macie problemy przy próbie poszukiwań ciekawostek w archiwach parafialnych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcturus Napisano 11 Styczeń 2006 Share Napisano 11 Styczeń 2006 Witam! W najwyżej położonej wśi w Polsce w Zębie po kolędzie oprucz ksiundza idzie dwóch ministrantów,kościelny,organista i grabarz.Każdy dostaje dolę!!!!!!!!Pozdrawiam z KrakowaArcturus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.