magnus992 Napisano 7 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2006 Mam pytanko jak i czym zaszpachlować dziurę w chełmie mo ostatno trafiłem miemiecki M 42(chyba) który ma dziurę jakby niemiec dostał w łeb z rusznicy ppanc pociskiem rozrywnym... Z góry THX Za wszystkie postyPZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 7 Styczeń 2006 Share Napisano 7 Styczeń 2006 Jaka jest wielkość owej dziury?Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi72 Napisano 7 Styczeń 2006 Share Napisano 7 Styczeń 2006 Witam.Nie mogę dużo doradzić,ale popatrz tu...http://www.odkrywca.com.pl/pokaz_watek.php?id=251159#251178Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magnus992 Napisano 8 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2006 ta dziura ma wielośc ok 3/4 piłeczki pingpongowej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabartoldi Napisano 9 Styczeń 2006 Share Napisano 9 Styczeń 2006 proponuje zaspawanie migomatem, jesli sa pekniecia, jesli nie - siatka plus zywica, do kupienia w kazdym sklepie z lakierami samochodowymi (moze ktos znajomy juz ma), mozna to dowolnie obrabiac, pozniej wypenienenia szpachlowka np. modelarska (ubytki, wzery) i polerowanie papierem, kolejno mniejsze grubosci. Podklad malowanie i gotowe. Ja tak ratowalem swoj wz 31. Milej zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herrmateuss Napisano 11 Styczeń 2006 Share Napisano 11 Styczeń 2006 siatka z zywicą na to szpachla z włoknem szklanym polerka i włala :) mozna tez naspawac blache wygladzac spawy i krawiedzie ciach szliferka kątową i kosmetyczne ilosci szpachli ( sprawdza jesli jest dziura z peknieciami-zmora np polskich 31) Trzecią szkołą jest mata z włoknem szklanym zywica a nią poxylina. Szkół jest wiele i renowacja zalezy od fantazji i konkretnego przypadku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andczub Napisano 28 Styczeń 2006 Share Napisano 28 Styczeń 2006 Witam serdecznie mam pytanie po co chcecie szpachlować ten hełm on ma pozostać takim jaki jest odczyścić i nic więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.