Skocz do zawartości

Archeologia Wojskowa

Gość Funky_OWall

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Gdzie można dostać czasopismo \Archeologia Wojskowa\", dużo o nim słyszałem ale kompletnie nie wiem skąd je skombinować!
Pozdrawiam!!!!
Napisano
W empiku próbowałem (w częstochowskim) i nigdy nie było, antykwariat-może? Macie jeszcze inne źródła?
Napisano
pismo \AW\" juz nie istnieje. czasami w empikach mozna nabyć archiwalne egz. Nr.1 praktycznie nie do zdobycia. Szukaj na allegro lub w antykwariatach. Następcą ( jakby !? ) pisma jest \Mundur i Barwa\" do kupienia w kazdym empiku !!
Napisano
Szkoda ze czasopismo te juz sie nie ukazuje.Zdazylem dorwac tylko numery od 2-6.Slyszalem ze numer 7 byl ostatnim numerem,czy ktos ta informacje moglby zweryfikowac? A co do czasopisma Barwa i bron to nigdy ono nie dorowna.Najlepsze magazyny plajtuja a \zdety\" nigdy nie maja problemow finansowych.
Napisano
dlaczego uważasz że magazyn\MiB\" nie dorówna \AW\". Dla zainteresowanych...może juz niedługo w magazynie \MiB\" ukaze się nigdy nie publikowane i jedyne znane zdjecie bunkra w \ Jeleń?Konewka\" wykonane przez Niemców ( podczas budowy) Było cos takiego w jakimkolwiek pismie w Polsce!? Więc nigdy nie mów nigdy !?
Napisano
Ja także słyszałem że wyszło 7 numerów \Archeologii wojskowej\", sam posiadam numery 1-6
Napisano
Firma Hisco z Wrocławia sprzedawala je jeszcze niedawno. Telefon do nich 0-71 3446593

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie