ulan12 Napisano 6 Styczeń 2006 Autor Napisano 6 Styczeń 2006 Czy ktos ma lub uzywa repliki munduru PSZ na zachodzie wykonana w Hero Collection, jak ocenia jakosc i dokladnosc wykonania.
-adi- Napisano 6 Styczeń 2006 Napisano 6 Styczeń 2006 Hero z tego co wiem nie wykonuje replik munduru psz, oprócz smocków (jeden chyba nie dawno był na allegro). Mają bd z demobilów. Nosi się je całkiem dobrze. Co do sprzedaży to trzeba chyba sie indywidualnie pytać.AdiS.R.H Odwach"
Mike Napisano 6 Styczeń 2006 Napisano 6 Styczeń 2006 Tak jest. Z tego, co mi wiadomo, mają battle dressy kanadyjskie i greckie. No i wspomniane kopie Denisonów.I tak, jak wspomniał Adi, najlepiej uderzyć do nich bezpośrednio.Pozdrawiam,Michał Różyński Mike"S.R.H. Odwach"
hecer Napisano 29 Styczeń 2006 Napisano 29 Styczeń 2006 oni mają wszystko D.D... najlepiej jedź na morasko--tam ma wszystko!!!
Schrek Napisano 29 Styczeń 2006 Napisano 29 Styczeń 2006 na morasko??? to na kampusie UAM sprzedają BD???tey no nie wiedziałem, że studenci fizyki zaczeli handlować a może geografi?? ;-))))))))Wydział Historyczny jest na Kościuszki/Św.Marcin a nie na Morasku ;-PMikołaj Schrek"-KlorekSRH ODWACH"
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.