szyszko1984 Napisano 6 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2006 Witam !Czy mógł by mi ktoś podsunąć jakieś namiary gdzie mógł bym zacząć szukać kronik filmowych zarówno niemieckich jak i radzieckich z okresu drugiej wojny światowej najbardziej interesują mnie filmy dotyczące M.R.U. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kodai Napisano 7 Styczeń 2006 Share Napisano 7 Styczeń 2006 Na e-mule jest troche kronik niemieckich.Tam zacznij szukac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
major77 Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 witam na dc tez jest kilka kronik udało mi sie dzis sciagnac Die Deutsche Wochenschau - 1940-07-13 ale nie moge znalezc nigdzie napisów do niej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.korbaczewski Napisano 17 Styczeń 2006 Share Napisano 17 Styczeń 2006 na emulu jest 147 niemieckich i ze 3 ruskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk6 Napisano 28 Styczeń 2006 Share Napisano 28 Styczeń 2006 pssss ... a jak się ruskie zwą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.korbaczewski Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 nie ma własnie nazwy tych ruskich. tzn jest ale po niemiecku czyli jakos tak Ruskie Wochenschau " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.