raff3 Napisano 5 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2006 Witam!chciałbym dowiedzieć się jak mam oczyścić i zakonserwować ten fant przed dalszym rdzewieniem. Moczyłem go w nafcie ale nic to nie dało. Dowiedziałem sie ze może być to COLT 1911. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 5 Styczeń 2006 Share Napisano 5 Styczeń 2006 Wymyj go z nafty w bęzynie ekstrakcyjnej i elektroliza.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzycho Napisano 5 Styczeń 2006 Share Napisano 5 Styczeń 2006 odtłusc i w elektrolize Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TIX Napisano 5 Styczeń 2006 Share Napisano 5 Styczeń 2006 nawet tlusty w elektrolizie moze być :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryszak Napisano 3 Luty 2006 Share Napisano 3 Luty 2006 konserwuj wuskiem pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PRETORIANIN Napisano 3 Luty 2006 Share Napisano 3 Luty 2006 Kryszak a próbowałeś może wosku samochodowego? powinien zostawiać twardszą powłokę i dać się ładnie polerowac, nie wiem jak on działa ze stalą czy ma jakieś szkodliwe związki, które mogą wejść w reakcję z metalem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.