Kryvań Napisano 4 Styczeń 2006 Autor Napisano 4 Styczeń 2006 Czy ktoś z szanownych forumowiczów może mnie oświecić jak działa tyb MiX w Solarisie Rutusa?Czy nie pogarsza zasięgu?
Martin Napisano 5 Styczeń 2006 Napisano 5 Styczeń 2006 WitamWejdż sobie na stronę Rutusa" , pobierz instrukcję do Solarisa i tam masz wszystko napisane. pzdr.
Kryvań Napisano 5 Styczeń 2006 Autor Napisano 5 Styczeń 2006 OK wszystko fajnie w instrukcji, ale jak ten MIX sprawuje się w terenie i czy ma wpływ na zasięg wykrywacza?
janek5 Napisano 6 Styczeń 2006 Napisano 6 Styczeń 2006 Witam!Mikserka jeszcze nie testowałem u siebie, ale spotkałem się z opiniami że trzeba się przyzwyczajć to ciągłych dźwięków i ciężko je odróznić bo wtedy działa tryb statyczny i dynamiczny jednocześnie.Co do zasięgu w miksie nie wiem, ale na dynamice z dyskrymą jest super!Próbowałem statyke z dyskryminacją ale po zerowaniu wystarczy ze się podniesie lub opuści minimalnie sonde a już wyje, ciężko się chodzi!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.