motoweteranbazar Napisano 4 Styczeń 2006 Autor Napisano 4 Styczeń 2006 Zapraszam wszystkich na kolejną już edycję Moto Weteran Bazaru, a szczególnie na siódmą już wystawę pojazdów militarnych i grup rekonstrukcji historyczej. W tym roku bedziecie mogli zobaczyć wiele grup odtwarzających codzienną rzeczywistość żołnierską, poczynając od średniowiecza a na współczesnych formacjach wojskowych kończąc. Wszystko to okraszone" będzię dużą iloscią sprzętu wojskowego. Pozwolę sobie wymienić tylko niektóre pojazdy które będziecie mogli zobaczyć na wystawie. Będą to między innymi SDKFZ 251, OPEL BLITZ, STUDEBAKER, GMC CCKW 353, DODGE WC51, DODGE WC54 AMBULANS, SAMOCHÓD PANCERNY WZ 34, ARMATA Z 153 i chyba jeden z ciekawszych... TKS. Oprócz tego będzie jeszcze wiele innych ciekawych rzeczy wartych obejrzenia. Zapraszam zatem wszystkich do Łodzi 14 stycznia (sobota) na tereny wystwowe przy al. Politechniki i Stefanowskiego. Zaczynamy o godzinie ósmej rano.Pozdrawiam motoweteranbazar
KudłatyHD Napisano 4 Styczeń 2006 Napisano 4 Styczeń 2006 Szkoda, że we Wrocku nie ma takich wystaw:((Kilka razy byłem włodzzi ale za każdym razem nie moge być:(
maniek4 Napisano 4 Styczeń 2006 Napisano 4 Styczeń 2006 Witaj KudlatyHD nam blizej do Kralik tam dopiero jest co oglądać a i piwo tańsze.pozd.
KudłatyHD Napisano 4 Styczeń 2006 Napisano 4 Styczeń 2006 W sumie to masz rację:)))) Może jakiś wypad grupowy tam zrobimy:))
maniek4 Napisano 4 Styczeń 2006 Napisano 4 Styczeń 2006 my byliśmy tam grupowo w sierpniu 2005 REWELACJE kudlaty ma zdjęcia
fbatekb Napisano 9 Styczeń 2006 Napisano 9 Styczeń 2006 Witam Mam pytanie czy są jakieś bilety? jesli tak to w jakiej cenie? pozdrawiam
maniek4 Napisano 10 Styczeń 2006 Napisano 10 Styczeń 2006 Witambilety ,a i owszem 100 koron na cały dzień to jest na dwie wojny"pokazy lotnicze (w zeszłym roku były Gripeny,Mi24)zwiedzanie muzeum .
yoony Napisano 10 Styczeń 2006 Napisano 10 Styczeń 2006 maniek4 a TKS Sokoła 1000 czy Boforsa zobaczysz tam?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.