Gość Napisano 13 Kwiecień 2002 Napisano 13 Kwiecień 2002 czy kots moze dac jakis namiar na producenta cyklopa?
Gość Napisano 13 Kwiecień 2002 Napisano 13 Kwiecień 2002 A może by tak przejrzeć poprzednie posty lub skorzystać z wyszukiwarki ??? , polecam Wątek pod tytułem Cyklop z 5-6.04.2002. Podany dokładny adres producenta, jak i opinie na temat tego wykrywacza.
Gość Napisano 15 Kwiecień 2002 Napisano 15 Kwiecień 2002 a moze po prostu zainteresowanie? a czemu kolega się nie przedstawił? Czyżby producent innego sprzętu którego nikt nie kupuje?
Gość Napisano 16 Kwiecień 2002 Napisano 16 Kwiecień 2002 ok ja jeszcze w tym temacie - czy ktoś oprócz red-alfa i jakiś anonimów miał kontakt z tym wykrywaczem???? Jaki jest smętek każdy wie , o armandzie wszyscy słyszeli - szkoda że źle a CYKLOP??????Cena i parametry są atrakcyjne.
Gość Napisano 16 Kwiecień 2002 Napisano 16 Kwiecień 2002 ok ok dzwonilem do producenta mam jaies info n jego temat cyklop to to samo co smetek (tan. ma takie same funkcje) jednak jest nowoczesniejsza konstrukcje (stabilzator kwarcowy etc.) tyle ze obudowa to zwykle pudelko ktore mozna kupic w sklepie elektronicznym i sonda jest calkowita (chociaz koncentryczna) no ale wykrywacza sie uzywa a nie patrzy ;-) wkrotce bede mial ten sprzet to moge podeslac pelny opis \w boju\" ale musze jeszcze kasy naskladac bo podobno juz na dniach ma byc nowy model z mikroprockiem i 2 trybami pracy (statyczny, i dynamiczny oba z dyskryminacja)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.