pascal Napisano 4 Styczeń 2006 Autor Napisano 4 Styczeń 2006 Moze ktos wie kiedy najblizsza rekonstrukcja bedzie na ziemiach zachodniopomorskich i gdzie si eodbedzie??
Sasza Napisano 4 Styczeń 2006 Napisano 4 Styczeń 2006 Z tego co wiem w pierwszych dniach marca jest planowana impreza (inscenizacja) na Wale Pomorskim.
pascal Napisano 5 Styczeń 2006 Autor Napisano 5 Styczeń 2006 a moze cos konkretniej?miejsce godzina:) dzien?:)
Dżozef1969 Napisano 9 Styczeń 2006 Napisano 9 Styczeń 2006 Z tego co wiem na początku marca ma byc rekonstrukcja zdobycia stacji kolejowej w miejscowosci Wierzchowo , ale narazie dokładnej daty nie znam.
pascal Napisano 10 Styczeń 2006 Autor Napisano 10 Styczeń 2006 do Dżozef1969 jak juz bedziesz cos wiedzial konkretniej -prosze o napisanie-pozdrawiam
wasilij_zajcew Napisano 9 Luty 2006 Napisano 9 Luty 2006 Witamjestem z Chojny (miasteczko pod Szczecinem), a więc z zachodniopomorskiego właśnie. Słyszałem, że lipiec tego roku (bądź sierpień) przyniesie nam rekonstrukcje walk w Arnhem w gryfinie. Może być ciekawie :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.