aklog Napisano 2 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2006 witam, zamierzam kupić tę książkę - http://www.militaria.pl/cocoon/product.xml?ID_IN_SHOP=466&pasaz-onet-pl=true&product=466. głownie nteresują mnie odznaczenia III Rzeszy stąd pytanie czy warto bo może się okazać, że tych odznaczeń jest tam bardzo nierwiele. Jeśli ktoś miał w ręku tę książkę lub jest posiadaczem - proszę o pomocną opinię. Z góry wielkie dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklog Napisano 2 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2006 nie wiem dlaczego załadowało jakiś niezrozumiały link....oto poprawny (mam nadzieję) http://www.militaria.pl/cocoon/product.xml?ID_IN_SHOP=466&pasaz-onet-pl=true&product=466 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sachaj Napisano 2 Styczeń 2006 Share Napisano 2 Styczeń 2006 ja kupilem ta ksiazke jakis czas temu i powiem ze jest to ksiazka z ktorej nie jestem zadowolony mnie nie bardzo interesuja odznaczenia niemieckie i nie mam jej przed soba ale wydaje mi sie ze wybór tych odznaczen jest wybiorczy i wydaje mi sie ze to komercja ale to tylko moje skromne zdanie nie polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklog Napisano 2 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2006 dziękuję, to dla mnie bardzo cenna rada. A powiedz mi czy wiele stron jest poświęconych właśnie niemeickim odznaczeniom? jakieś interesujące fotografie czy też kiepskie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sachaj Napisano 3 Styczeń 2006 Share Napisano 3 Styczeń 2006 nie powiem ci teraz ile stron bo jestem w akademiku ale ta ksiazka ogólnie jest kiepska jak dla mnie za dużo choragiewek a za malo odznaczen chyba ze to cie bardziej interesuje proponuje rozejzec sie za czyms innym w tej cenie bo to przeciez pół miliona" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.