Skocz do zawartości

sovereign gt

jacek825

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Mam pytanko czy warto głównie na monetki kupić tego S GT czy może coś innego w tej cenie. Myśle jeszcze o X TERRA 50 może już ktoś z tym biega po polach
Napisano
W kilku słowach: sprzęt bardzo przyjemny i prosty w obsłudze, stabilny, po kilku wypadach po dzwięku" można z dużym prawdopodobieństwem obstawiać co znajduje się pod cewką, monetki ogólnie łyka" szybko, łatwo i przyjemnie, reasumując : jeżeli nie boisz się jego wagi ( złego wyważenia) skutkującego , szczególnie na początku permanentnym bólem ręki szukającej i nie oczekujesz po wykrywaczu mnogości ustawień i zbędnych bajerów , to jest to sprzęt , nad którym możesz się bardzo poważnie zastanowić.

pzdr.

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Martin 23:15 01-01-2006
Napisano
mam sowerena ,a chciałem zmienić na gareta gt 2500.pojechałem do gościa co sprzedaje i wziołem go na pole
-test porównawczy dla monet
-krzyżówka XII w. garet lepszy o jeden centymetr
-1 marka srebrna-hindenburg-minelab lepszy o 10 cm!!!
-sam byłem zdziwiony że wykrywacz za połowe ceny jest lepszy,ale jak ktoś woli chodzić z telewizorem i ogladać bajery to jego sprawa.ja uważam że m,inelab daje rade-chociaż mam wersje bez gt :)
-podobno jest lepsza
- nie musisz się męczyć z bateriami
-na militaria jest nie do przebicia
Napisano
Witam :)
Co chodzi o ten sprzęt Minelab sovereign GT .

To jest super na kolorek a szczególnie na monetki !

Sam jestem w szoku miejsca wcześniej penetrowane HS-3 czy Bony Hunterem Lone Star i Solarisem okazuje się jeszcze do penetrowania .
Jest to idealny wykrywacz na monetki ale też na militaria !.

Pozdrawiam ...J...
  • 2 months later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie