Junak Napisano 31 Grudzień 2005 Autor Napisano 31 Grudzień 2005 Witam Wszystkich!Jestem nowy na forum i mam do Was takie pytanie-czy istnieja jakies giełdy,gdzie mozna kupic cięzki sprzet pancerny?czolgi lub wozy bojowe?Oczywiscie chodzi mi tutaj o sprzet LWP(czyli rosyjsko-polski).Jezeli tak to czy moge poprosic o jakies linki do takich stron.A moze ktos z Kolegów wie ile moze kosztowac czołg T-34?moze byc do remontu!Narazie tylko pytam,bo nawet nie wiem ile orientacyjnie moze byc taki czołg warty?Pozdrawiam i czekam na jakąs podpowiedz.P.S Życze Wam Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku oraz Szampańskiej zabawy!
jaca2003 Napisano 31 Grudzień 2005 Napisano 31 Grudzień 2005 Jeden kaczor stoi na złomie w Sokołowie Podlaskim i nie ma tylko pompy paliwa.Kiedyś Rekin kupił z tamtąd kaczora za 20 000 zł.Pozdrawiam
saper1939 Napisano 31 Grudzień 2005 Napisano 31 Grudzień 2005 Junak wejdz na strone AMW (Agencja mienia wojskowego)Tam niekiedy wystawiaja ciązki sprzet na licytacje.Warto sie tym zainteresować.Pozdrawiam i życze Wesołego i Szczęsliwego Nowego Roku obfitego w wymażone fanty.
wnusio Napisano 31 Grudzień 2005 Napisano 31 Grudzień 2005 witam, w woli rebkowskiej kolo garwolina stoi sobie kompletne podwozie od t-34 i to na chodzie tyle ze niema wiezyczki i pancerza
dre Napisano 1 Styczeń 2006 Napisano 1 Styczeń 2006 WRZEŚNIA 50km od Poznania w kierunku na Konin KOSŁO-ZŁOM stoi T-34-85 (zardzewiały ale cały chyba bez silnika) był jeszcze wóz zabezpieczenia technicznego na podwoziu T-34 i pomalowany jako straz pożarna lecz już się upłynnił POZDRO
d007 Napisano 1 Styczeń 2006 Napisano 1 Styczeń 2006 AMW chyba już wszystkie sprzedała ale możliwe że coś jeszcze będa mieli. Monitoruj ich strone internetową. Tam są spisy sprzętu wystawionego na sprzedaż. Koszt T-34 to ok 20 000 zł (dotyczy sprzętu na chodzie). Pozdrawiam d007
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.