Robert PL Napisano 28 Grudzień 2005 Autor Napisano 28 Grudzień 2005 Cześć Mam na imię Robert mam zamiar kupić wykrywacz metalu ale nie mam o tym zielonego pojęcia.Interesują mnie Wasze opinie o tych wykrywaczach :-GARRETT ACE 150 -GARRETT ACE 250 -BOUNTY HUNTER TRACKER IV -BOUNTY HUNTER LONE STAR -BOUNTY HUNTER QUICK DRAW II -BOUNTY HUNTER VLF Wybrałem je ze względu na przystępną cenę więc zdaje sobie sprawę że nie są to cuda ale też nie chciałbym kupić syfu. Mam zamiar szukać militariów ale jak się trafi coś innego to też będzie dobrze :)Pozdrawiam
krecix Napisano 28 Grudzień 2005 Napisano 28 Grudzień 2005 Wymienione wykrywacze sa z rodziny zabawek plazowych przeznaczonych do szukania koloru. Szukasz czegos na militarke ? Na jednym serwisie aukcyjnym aktualnie jest uzywany whites 6000 di pro sl - ma militarke nie ma lepszego
slawekdoman Napisano 28 Grudzień 2005 Napisano 28 Grudzień 2005 Z tych zabawek to BH Lone Star, ale krecix ma racje do militarii ten z aukcji bedzie super (zreszta do koloru takze!)Pozdrawiam
slawekdoman Napisano 28 Grudzień 2005 Napisano 28 Grudzień 2005 ...mam na mysli tego typu wykrywacz, a nie ten konkretny egzemplarz!!! Wiem tylko, ze jest taki model na aukcji, nic wiecej!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.