Nowy szukacz Napisano 28 Maj 2003 Autor Napisano 28 Maj 2003 Cześć Dzisiaj popołudniu idąc po ulicy zauważyłem grupkę dzieci i zgadnijcie co niosły??Granat nasadkowy jak się później okazało minę przeciwpiechotną przerobiony na granat.Rzucały cegłówką żeby zbić rdze??Ładnie myślałem że tam zemdleje !!!Wziełem go i zaniosłem nad odrę teraz leży pewnie na samym jej dnieTylko pytanie jest jedno napewno nie wykopały tego same!!!Wiem z doświadczenia że większość poszukiwaczy kiedy znajdzie niewypał zakrywa dół pokazując w ten sposób miejsce do dłubania, a nie zamaskuje takiego miejsca,Sorry że tak piszę ale jeszcze jestem w szoku- granat był w super stanie dlatego mnie to przeraziło najbardziej.Potem znów by było że granat dzieci niosły dla okolicznej mafi ... i tak dalej weszły by nowe ustawy z łuseczkę 25 latek ...Co otym myślicie czy można cos z tym zrobić ??Pytałem się ich skąd to maja to powiedziały w parku leżało na ziemi koło dołka :o
Gość Napisano 28 Maj 2003 Napisano 28 Maj 2003 Ten dołek wykopał jakis dureń .koniec kropka choćby to był nie wiem kto .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.