snajper-s1 Napisano 27 Grudzień 2005 Autor Napisano 27 Grudzień 2005 Mam dylemat co kupić, obydwa w tej samej cenie: Hs3 albo Rutusa Ultra 2. Nie znam nikogo kto ich używa, więc osobiście ich nie sprawdzę. Dajcie plusy i minusy obydwu sprzętów. (Terenem poszukiwań będą głónie lasy, militarka, czasami, rzadko, pola).
Kopi Napisano 27 Grudzień 2005 Napisano 27 Grudzień 2005 Witam.Trochę wysiłku + przeglądarka. Temat mielony chyba ze 300 razy. Jak widać do znudzenia.PozdrawiamKopi
krzycho Napisano 28 Grudzień 2005 Napisano 28 Grudzień 2005 ja mialem ten sam problem ale juz mam smętka, pirwsze wyjscie na plaze bardzo krutko i 6,20 zarobiony jestem:)
krecix Napisano 28 Grudzień 2005 Napisano 28 Grudzień 2005 Gratulacje... na słownik ortograficzny powinno starczyc
Jacek P Napisano 29 Grudzień 2005 Napisano 29 Grudzień 2005 krecix, niektorzy na Ciebie narzekaja, ale mnie sie zaczynasz podobac :-) Ten komentarz jest extra. Dziesiec punktow!Mysle ze wiele osob zbyt powaznie podchodzi do swojego hobby.... wiecej luzu panowie!!!
krzycho Napisano 30 Grudzień 2005 Napisano 30 Grudzień 2005 krecix koment. super , bardzo na temat... twoje 100 postów ze 119 to pewnie chwalenie sie swoja znajomoscia ortografi.
snajper-s1 Napisano 6 Styczeń 2006 Autor Napisano 6 Styczeń 2006 Odświeżę temat bo niedługo wiosna (może jeszcze nie:-) ) a ja nie wiem co kupić. Wpisujcie jakieś różnice i podobieństwa między tymi wykrywkami i co sami byście kupili.
dygacHQ Napisano 6 Styczeń 2006 Napisano 6 Styczeń 2006 no no ceny spadły o kilka % :) tylko szkoda gdyż 2dni temu zamówiłem U2 atu taki cios ;)
snajper-s1 Napisano 7 Styczeń 2006 Autor Napisano 7 Styczeń 2006 Chodzi mi bardziej o różnice w pracy wykrywek, ich zasięg i przydatność do pracy w lasach bieszczadzkich. Może wypowiedzą się użtkownicy hs3 i Ultry 2 którzy kopią w ieszczadach lub Beskidzie Niskim, jak się piszczały sprawują.
anRO Napisano 7 Styczeń 2006 Napisano 7 Styczeń 2006 HS-a nie znam,wiem ze to statyk o duzym zasiegu.Na okopy pewnie bardzo dobry.Ultre uzywam w tych terenach co piszesz.Zasieg w statyce sredni,pewnie mniejszy od HS.W dynamicznym zdecydowanie odwrotnie.Duzy zasieg ktorego w tych terenach w pelni nie mozna wykorzystac ze wzgledu na duza mineralizacje gleby.Dynamik dobry jest na lasy bukowe ktore nie maja podszytu lesnego a takich w Bieszczadach jest duzo.Ultra jest prawdziwym uniwersalnym detektorem,czyli skuteczna w obu dziedzinach.Dzieki niej poznalem co to kopanie monetek .Juz mysle o czyms na monety,moze Cortes zobaczymy.
snajper-s1 Napisano 7 Styczeń 2006 Autor Napisano 7 Styczeń 2006 A gdzie mieszkasz? Może przyjechałbym i dotknął" tą ultrę.
anRO Napisano 8 Styczeń 2006 Napisano 8 Styczeń 2006 Napisz na prv,ja pisalem do ciebie ale cos jest nie tak.
snajper-s1 Napisano 9 Styczeń 2006 Autor Napisano 9 Styczeń 2006 Nie wiem dlaczego ale nie wyświetla się twój adres E-mail.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.