Skocz do zawartości

c.scope R1 newforce

seb_mar2005

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam
zwracam się z prośbą o pomoc w dojściu do polskojęzycznej instrukcji do R1 ,zamieszcałem jusz podobny wątek na tym forum ale jakimś cudem znikł,z góry dziękuję za pomoc ,wykrywkę kupiłem okazyjnie a instrukcja do niej tylko po angielsku i choć uczyłem sie jakiś czas tego języka sprawy techniczne są nie do rozszyfrowania.
pozdrawiam wszystkich kopaczy
Napisano
Witam!

Instrukcji nie posiadam! Ale jestem zainteresowany twoimi dotychczasowymi doświadczeniami z tym wykrywaczem!
Pozdrawiam!
Napisano
osobiście jestem przywiązany emocjonalnie do wyrobów firmy c.scope i to kolejny mój wykrywacz tej firmy (choć posiadam jeszcze 3 innych firm)kupiłem dość okazyjnie i narazie jestem w fazie nauki (latania) z tym sprzentem ale robi wrażenie ,jak do tej pory znam tyylko 2 może 3 wykrywacze kture się tak spisują ,naprawde super sprzęnt na drobnice -militarka odpada (niestety)
p[ozdrawiam
Napisano
1220 jest doskonałym wykrywaczem na militarkę na drobnice też ma dość dobre efekty ,co do dyskryminacji to 1220 ma porównywalną (wegług mnie) z większośćią wykrywaczy tzw .klasy średniej,ergonomia ,budowa i wyważenie wykrywaczy firmy c.scope jest na bardzo wysokim poziomie ,szczegulnie ważna jest tu waga sprzętu (po całym dniu z piszczałką w jednej ręce możesz spokojnie wypić tą ręką piwko ,bez uronienia kropelki),ale na drobnicę poleciłbym może dziś trochę archaicznego 660 no i zdecydowanie R1 ,to sprzęt z najwyższej pułki sam zamieniłbym go jedynie na jeden model .
  • 1 month later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie