seb_mar2005 Napisano 26 Grudzień 2005 Autor Napisano 26 Grudzień 2005 witam zwracam się z prośbą o pomoc w dojściu do polskojęzycznej instrukcji do R1 ,zamieszcałem jusz podobny wątek na tym forum ale jakimś cudem znikł,z góry dziękuję za pomoc ,wykrywkę kupiłem okazyjnie a instrukcja do niej tylko po angielsku i choć uczyłem sie jakiś czas tego języka sprawy techniczne są nie do rozszyfrowania.pozdrawiam wszystkich kopaczy
kigen Napisano 27 Grudzień 2005 Napisano 27 Grudzień 2005 Witam!Instrukcji nie posiadam! Ale jestem zainteresowany twoimi dotychczasowymi doświadczeniami z tym wykrywaczem!Pozdrawiam!
seb_mar2005 Napisano 27 Grudzień 2005 Autor Napisano 27 Grudzień 2005 osobiście jestem przywiązany emocjonalnie do wyrobów firmy c.scope i to kolejny mój wykrywacz tej firmy (choć posiadam jeszcze 3 innych firm)kupiłem dość okazyjnie i narazie jestem w fazie nauki (latania) z tym sprzentem ale robi wrażenie ,jak do tej pory znam tyylko 2 może 3 wykrywacze kture się tak spisują ,naprawde super sprzęnt na drobnice -militarka odpada (niestety)p[ozdrawiam
kigen Napisano 28 Grudzień 2005 Napisano 28 Grudzień 2005 Witam!Może miałeś doczynienia z 1220R. Co o nim sądzisz?Jak oceniasz dyskryminacje w wykrywkach tej firmy.
seb_mar2005 Napisano 31 Grudzień 2005 Autor Napisano 31 Grudzień 2005 1220 jest doskonałym wykrywaczem na militarkę na drobnice też ma dość dobre efekty ,co do dyskryminacji to 1220 ma porównywalną (wegług mnie) z większośćią wykrywaczy tzw .klasy średniej,ergonomia ,budowa i wyważenie wykrywaczy firmy c.scope jest na bardzo wysokim poziomie ,szczegulnie ważna jest tu waga sprzętu (po całym dniu z piszczałką w jednej ręce możesz spokojnie wypić tą ręką piwko ,bez uronienia kropelki),ale na drobnicę poleciłbym może dziś trochę archaicznego 660 no i zdecydowanie R1 ,to sprzęt z najwyższej pułki sam zamieniłbym go jedynie na jeden model .
dea Napisano 8 Luty 2006 Napisano 8 Luty 2006 seb_mar2005 - potrzebujesz jeszcze tej instrukcji?Pozdrawiam dea
seb_mar2005 Napisano 11 Luty 2006 Autor Napisano 11 Luty 2006 witam.dzięki ale już mam ,byłem u Melchiora i (wynudziłem)pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.