żeton Napisano 20 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2005 Srdeczna prośba, czy zna ktoś linki skąd można ściągnąć dodatki to CC III, chodzi mi gółwnie o dodatek z kampanią polską '39r choć każdy będzie mile widziany. Z góry dziekuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 24 Grudzień 2005 Share Napisano 24 Grudzień 2005 Witam !!Z tego co pamietam (mam nadzieję, że dobrze;)), w odpowiedzi na pytanie mogę tu podac adres strony, tak? ;)Otóż najlepiej wejść na stronę www.closecombat.prv.pl i tam powinno się znaleść potrzebne linki. Warto również odwiedzić forum na tej stronie - m.in. opisane jak robić własne mapy itpPozdrawiam serdecznie !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żeton Napisano 24 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2005 Dziękuje bardzo, świetna stronka. Wesołych świąt:-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.