Citos32 Napisano 20 Grudzień 2005 Autor Napisano 20 Grudzień 2005 Czy ktoś posiada informacje na temat podziemi pod Biskupią Górką w Gdańsku?Ostatnio przez przypadek natknąłem się na kanał wentylacyjny kończący się pomieszczeniem w którym są wejscia do dwóch tuneli,nie wiem jednak czy one są w dalszym ciągu dostępne.Z uzyskanych informacji wiem że kilka lat temu w trakcie prac remontowych w Szkole na Biskupiej Górze zasypano i zamurowano wejścia do tuneli które podobno prowadziły w rejon Dworca Głównego w Gdańsku.Podobno Biskupia Góra cała jest zryta jak ser szwajcarski.
dodo100 Napisano 27 Grudzień 2005 Napisano 27 Grudzień 2005 Witam, chciałbym wymienić się wiedzą na temat biskupiej górki, tylko potzebuję do Ciebie nr tel. to byśmy się umówili na spotkanie i pogadali troszkę. Jestem członkiem Gdańskiego toważystwa Latebra i explorujemy takie rzeczy.Pozdrawiam Dominik.czekam na kontakt:0509-50-30-60
FENIAN Napisano 6 Styczeń 2006 Napisano 6 Styczeń 2006 Witam i pozdrawiam.Z chęcią dołączyłbym się na parę takich rekonesansów w terenie.Z czasem to różnie bywa bo wiadomo praca itd.ale w razie czego jestem gotowy.Kontakt na maila.Michał
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.