Gryf Napisano 25 Maj 2003 Autor Napisano 25 Maj 2003 Taki napis jest na oficjalnej stronie najnowszej gry wydanej ze znakomitej niemieckiej firmy jaka jest CDV.Chodzi mi o gre BLITZKRIEG.Wpadla mi w raczki recenzja tej giery i po obejrzeniu paru screen'ow i przeczytaniu kilku linijek wiem ze gra bedzie poprostu full wypas"!!!Wszystkiego ma byc wiecej i ma byc lepsze.Sama gra podobniez przebija i tak juz wspanialego Sudden Strika(nie mowiac juz o jego klnach) w co nie moglem uwierzyc!Dzwiek i grafika jak na strategie jest poprostu piekna,do tego dochodzi klimat i naprawde spora grywalnosc. A teraz troche danych technicznych:50 czolgow(sudden strike 73)84 dziala(sudden 44)40 piechoty(sudden 36)35 samolotow(sudden 36)9 okretow(sudden 9)38 pomocniczych(sudden 49)10 specjalnych(sudden 10)Jest 21 misji glownych i wiele submisji.A grywalnosc jest niesamowita(podobniez).Hmm...jak dobrze ze mam demko:)Moze zbierze sie kilka osob i pogralibysmy po necie???wiem ze takie proby juz byly ale w ta gre trzeba zagrac z rzeczywistym przeciwnikiem:)Jak ktos by chcial sobie poczytac cos o tej gierce to zapraszam na oficjalna stronke: www.blitzkrieg.dePzdr
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.