Skocz do zawartości

Rutus ultra 2 & Prospector

Q3N

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Mam okazje pupic takie wykrywki ale nie wiem ktura wybrać prosze o porade .Głównie chodzi mi o militarke no i o monetki.Q3N
Napisano
Kupując prospectora także będziesz zadowolony ale wybór należy do Ciebie.Ja też kiedys miałem podobny dylemat i teraz już wiem że dobrze wybrałem>> Prospector
Napisano
Jeśli prospector, to od razu kup kontener baterii :) Miałem okazję parę razy z nim chodzić. Żre baterie strasznie, z tego co wiem to raczej sprzęt nie do monet. Ultra? Nie miałem do czynienia, ale są tu tacy co znaja dobrze tą wykrywkę. Pozdro
Napisano
witam
kiedys mialem identyczny dylemat, juz nastawilem sie nawet na prospektora, ale pozniej na spokojnie przejrzalem opinie i zdecydowalem sie na Ultre. Ultra ma sonde 24 cm, do drobnicy jest swietna a i z militarka tez sobie dobrze radzi. Zuzycie baterii minimalne.
pozdrawiam
Napisano
jestem w posiadaniu prospectora i swierdzam z czystym sumieniem że to dobra wykrywka do drobnicy jak i na militarke. Co do baterii może nie jest super energooszczędny ale co za problem kupić ładowarkę i akumulatorki, ja tak zrobiłem i problem z głowy. Sam również miał dylemat co do kupna, lecz dalej twierdzę że prospector to dobry wybór.
pozdr
Napisano
Ja chodzę teraz z rutusem first i jeśli chodzi o drobnicę to naprawdę nie odbiega produkcjom zachodnim w tej klasie. Jest czuły i oszczędny. Na 4 paluszkach alkalicznych kilkadziesiąt godzin chodzenia.
Kolega zaczynał od prospektora. Po kilku miesiącach kupił rutusa solarisa i raczej by się teraz z powrotem na prospektora nie przesiadł.
pozdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie