Q3N Napisano 18 Grudzień 2005 Autor Napisano 18 Grudzień 2005 Mam okazje pupic takie wykrywki ale nie wiem ktura wybrać prosze o porade .Głównie chodzi mi o militarke no i o monetki.Q3N
krzycho Napisano 18 Grudzień 2005 Napisano 18 Grudzień 2005 nietrzymalem prospectora ale jestem za rutusem. wiec na twoim miejscu pupił bym rutusa:)
totka_i Napisano 18 Grudzień 2005 Napisano 18 Grudzień 2005 Kupując prospectora także będziesz zadowolony ale wybór należy do Ciebie.Ja też kiedys miałem podobny dylemat i teraz już wiem że dobrze wybrałem>> Prospector
kudlaty Napisano 18 Grudzień 2005 Napisano 18 Grudzień 2005 hmmm, cóż z prospektorem nie chodziłem ale miałem przyjemność testować rutusa i moge z czystym sumieniem go polecić.... pozdro
totka_i Napisano 18 Grudzień 2005 Napisano 18 Grudzień 2005 jaką sondę ma rutus ultra II bo nie mogę znależć:( a też ciekawa wykrywka
zeber Napisano 18 Grudzień 2005 Napisano 18 Grudzień 2005 Jeśli prospector, to od razu kup kontener baterii :) Miałem okazję parę razy z nim chodzić. Żre baterie strasznie, z tego co wiem to raczej sprzęt nie do monet. Ultra? Nie miałem do czynienia, ale są tu tacy co znaja dobrze tą wykrywkę. Pozdro
tosh Napisano 18 Grudzień 2005 Napisano 18 Grudzień 2005 witamkiedys mialem identyczny dylemat, juz nastawilem sie nawet na prospektora, ale pozniej na spokojnie przejrzalem opinie i zdecydowalem sie na Ultre. Ultra ma sonde 24 cm, do drobnicy jest swietna a i z militarka tez sobie dobrze radzi. Zuzycie baterii minimalne.pozdrawiam
tomekk Napisano 18 Grudzień 2005 Napisano 18 Grudzień 2005 jestem w posiadaniu prospectora i swierdzam z czystym sumieniem że to dobra wykrywka do drobnicy jak i na militarke. Co do baterii może nie jest super energooszczędny ale co za problem kupić ładowarkę i akumulatorki, ja tak zrobiłem i problem z głowy. Sam również miał dylemat co do kupna, lecz dalej twierdzę że prospector to dobry wybór.pozdr
6866 Napisano 18 Grudzień 2005 Napisano 18 Grudzień 2005 Ja mam podobny problem czy kupić ultre 2 , prospector ale postanowiłem że kupię ultre 2
krzycho Napisano 19 Grudzień 2005 Napisano 19 Grudzień 2005 lepiej ostaw na ultre:) poczytaj troche opini na prospektora nie sa zbyt dobre. a rutus to pewnik!
rav79 Napisano 19 Grudzień 2005 Napisano 19 Grudzień 2005 Ja chodzę teraz z rutusem first i jeśli chodzi o drobnicę to naprawdę nie odbiega produkcjom zachodnim w tej klasie. Jest czuły i oszczędny. Na 4 paluszkach alkalicznych kilkadziesiąt godzin chodzenia. Kolega zaczynał od prospektora. Po kilku miesiącach kupił rutusa solarisa i raczej by się teraz z powrotem na prospektora nie przesiadł.pozdr
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.