Gość Napisano 11 Kwiecień 2002 Share Napisano 11 Kwiecień 2002 czytając forum można stwierdzić żę wszystkie wykrywacze do bani?pytam się - to który jest dobry ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Kwiecień 2002 Share Napisano 11 Kwiecień 2002 Polecam Sovereign XS-2a Pro. Sam mam go od ok pol roku i jestem bardzo zadowolony. A w przypadku ukierunkowania na monety i bizuterie jest super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Kwiecień 2002 Share Napisano 12 Kwiecień 2002 Najskuteczniejszymi wykrywaczami są wykrywacze f-my Tesoro. Równie dobre jest Spectrum XLT f-my White's ale znacznie droższy i bardziej skomplikowany. Moja opinia oparta jest na kilkunastu latach poszukiwań i testach kilkuset wykrywaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Kwiecień 2002 Share Napisano 14 Kwiecień 2002 jak zwykle ! wykrywacz jak dupa- kazdy ma swój! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.