Skocz do zawartości

Goleniow

pascal

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
siemka chłopaki sprawa jest prosta my nie boimy się konkurencji :) bo niby jakiej :). ale już za dużo widziałem zniszczeń jakich są w stanie dokonać pseudo poszukiwacze. Pamiętajcie że fora czyta cała polska! Co do strony to jasne można zakładać sobie strony, fora itd. tylko należy pamiętać że trzeba coś na niej pokazać :)))
Jak zauważył Daniel my znamy się dosyć dobrze i ufamy sobie nie ma u nas blokad informacji ale z zewnątrz nikt się od nas nic nie dowie. pozdro
Napisano
Ja zalozylem to forum o Goleniowie by skrzyknac osoby bysmy razem w grupe sie zebrali. tu nikogo nie ma profesjonalistow tylko hobbysci -profesjonalistą jest archeolog my jestesmy pasjonaci.I nie chodzi mi tu bysmy robili jakies grupki ci maja swoje tajemnice tamci swoje-normalnie jak w szkole ten lepszy a ten gorszy.Jesli ktos zle cos robi napewno w grupie podpatrzy lub ktos go nauczy co ma robic kazdy kogos na poczatku podpatrywal lub wypytywal.Tajemnice dobre byly w szkole, mi raczej zalezaloby odkrywac cos dla ludnosci a nie odkrywac by pozniej lezalo w domu. tak jak to robia pseudo profesjonalisci:)
Napisano
myśle że pasjonat który robi coś profesjonalnie nawet bardzo i działa jak archeolog tylko nie robi tego tylko dla ministerstwa kultury i sztuki (czy jakoś tak)jest osobą profesjonalną.co do poszukiwań osobiście chciał bym poznać osoby z okolic i razem sie gdzieśwybrać.
Napisano
to jest nas 2.spoko ja rozumiem tylko wnerwi amnie jak mowia wszyscy o innych ze sa amatorami a tak naprawde sami sa tez amatorami-czuja sie lepsi bo zakopuja dolki po sobie:)ja jestem amatorem-pasjonatem nie studiowalem archeologi a oni tylko moga mowic na siebie profesjonalista!!!nie bojmy sie slowa ze jestesmy amatorami-pasjonatami!!
Napisano
bo jesteśmy amatorami - pasjonatami tylko aby było ok to kilku ludzi musi się zebrać bo osobno to ja wiem coś ty wiesz coś albo ty sie znasz na czymś a ja na czymś innym ale razem byśmy wiedzieli x2 i oto chodzi (troche po filozofowałem)pozdrawiam
  • 1 year later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie