arcturus Napisano 13 Grudzień 2005 Autor Napisano 13 Grudzień 2005 Witamproszę o wypowiedzi adres:www.ojcow.plsprawa dotyczy budowy osiedla w otulinie Ojcowskiego Parku Narodowego.Mam nadzieję że wszystkim poszukiwaczom ta sprawa nie będzie obca!!!!pozdrawiam Arcturus
arcturus Napisano 14 Grudzień 2005 Autor Napisano 14 Grudzień 2005 Witamforum przeglądam od dłuższego czasu!!!jeżeli szanowni użytkownicy forum w sprawie Ojcowskiego Parku Narodowego nie chcą się wypowiadać!!wasza wola.Chcę nadmienić że ten obszar jest bogaty!!!!!!!!!pozdrawiam Arcturus
KudłatyHD Napisano 14 Grudzień 2005 Napisano 14 Grudzień 2005 Do tego działu ludzie czesto nie zaglądaja. Oczywiście to jest skandal, żeby tam coś budowali.Pozatym mogłeś lepiej temat nazwać a nie sama ochrona!!!Post został zmieniony ostatnio przez moderatora KudłatyHD 15:48 14-12-2005
tosh Napisano 15 Grudzień 2005 Napisano 15 Grudzień 2005 witamktos chyba upadl mocno na tyl czaszki, jak spacerowal po skalkach w Ojcowie i mial wizje...obled totalnyjak tak dalej pojdzie, to na Wawelu beda budowac kolejny hipermarket....pozdrawiam
arcturus Napisano 18 Grudzień 2005 Autor Napisano 18 Grudzień 2005 WitamJak ktoś tam mawiał ty se mów a ja zdrów!!!!!!!!!PozdrawiamArcturus Kracow
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.