Skocz do zawartości

HS-3

carbonado

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Czy któs sie oriantuje czy kupując wykrywacz u Pana Smętkowskiego trzeba jechać do Warszawy osobiście czy też jest taka opcja że wysyła sprzęt np. poczta.
Napisano
Jeżeli przesyłka to uzbrój sie w cierpliwośc. Szybszy bedzie odbiór osobisty. Co do kupna wykrywki to może wstrzymaj się do wiosny, bo i tak sezon wstrzymany.
Napisano
Jeśli nie chcesz jechać do Wawy, to już możesz zamowić. Pan Henryk wysyła paczkę za pobraniem, niestety trzeba czekać naprawdę długo na przesyłkę. Skoro jednak sezon jest zimowy to masz dużo czasu.
Aha, bądź przygotowany, że jednym telefonem sprawy nie załatwisz i trzeba będzie się przypominać. Tak było w moim przypadku.

pozdr.
Napisano
Witam.Ja pod koniec listopada zadzwoniłem do p.Henryka i sprzęt odebrałem osobiście następnego dnia!(fart?)
Jeżeli masz możliwość bezpośredniego odbioru,można ponegocjować cenę!
pzdr.
Napisano
W moim przypadku p.Henryk sam zaproponawał rabat(fakt,kupiłem od razu dwie sondy-25,30),parę zetów w kieszeni zostało.W przypadku wysyłki rzeczywiście to chyba nie przejdzie...
pzdr.
Napisano
ja wybrałbym raczej odbiór osobisty, z możliwością sprawdzenia,przerobiłem kilka sztuk hs3 i nie mogę powiedzieć że są jednakowe, różnią się bardzo czułością (zasięgiem)zwróć uwagę na namierzanie srodka celu bo z tym u pana henryka bywa różnie.
ps.mam niodparte wrażenie że pierwsze jego produkty były lepszej jakości
Napisano
Mam pytanie, bo widzę, że wielu odebrało niedawno HS3 od Pana H.S czy w sprzęcie się coś zmieniło czy Pan Henryk spoczął na laurach i zatrzymał rozwój tego wykrywacza?
Napisano
Namiarow na P. Smetkowskiego nie spisalem, ale znalazlem je kilka dni temu na forum uzywajac przegladarki. Wykorzystaj przeszukiwarke, zajmie Ci to 2-3 minuty i na pewno znajdziesz.
A jak Ci sie nie chce - napisz na priv do kogos powyzej, co kupil. Mysle ze da Ci najbardziej aktualny i latwy namiar. Pzdr!
Napisano
Nie mozesz znalezc?!??? Ja uruchomilem przegladarke, zajelo mi to 1 minute.... i znalazlem.
Poszukaj tutaj:
http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=1231#1231

Co do aktualnych danych - zwroc uwage na wypowiedzi z 30 listopada 2003 i 1 grudnia. Powinienes juz byc szczesliwy :-)))
Napisano
ja czekalem 2 tygodnie i jakies 4 telefony:) ale dobrze ze jest. bylem 2 razy w terenie i jestem mile zaskoczony wczesniej miraklem nieznajdywalem monet a smetkiem mimo sniegu jestem zarobiony 8zł i 20gr:)
Napisano
Jak dla kogo. Tryb jest też uzależniony od terenu.
Ja osobiście preferuję manual.
Znajdź sobie czysty" teren, połóż parę różnych fantów i kombinuj. To chyba najlepsza metoda na naukę.
Napisano
Dlatego jeśli już chodziłem po plaży to tylko na manualu. Zresztą smętek nie jest wykrywką na plażę, chociaż nie powiem - piwo mi fundował ;-)
Po plaży lepsze efekty miałem chodząc z cewką 20, bo na 30 częściej łapał zawleczki od browarów i folie po kukurydzy niż monety.
Napisano
przez kilka lat chodzenia ze smetkiem nigdy nie chodzilem na automatyce i tobie terz radze przelaczyc przelaczniczek na manual po plazy terz sie fajnie z nim chodzi tylko najlebsze efekty zauwazysz wlasnie na manualu i pomalutku przemiatajac sada na automatyce duzo traci na zasiegu

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie