bambulu Napisano 9 Grudzień 2005 Autor Napisano 9 Grudzień 2005 WitamWarszawski Polski Klub Motocyklowy (PKM) byl pierwszym klubem motocyklowym oficjalnie zarejestrowanym po odzyskaniu niepodleglosci (w 1918 r.) Po II wojnie powrocil jeszcze na 4 lata i komunisci zrobili co zrobili. Od wielu lat zbieram informacje na ten temat. Moze ktos cos wie ? Moze Wasz dziadek, wujek lub stryjek byli czlonkami ? Moze macie jakies pamiatki ?Ja mam tylko troche dokumentow, statut z 1933 roku i proporczyk.
bambulu Napisano 28 Grudzień 2005 Autor Napisano 28 Grudzień 2005 Naprawde nikt nic nie wie o PKM ???
satron1200 Napisano 28 Grudzień 2005 Napisano 28 Grudzień 2005 wyślij mi swój adres mailowy,postaram się jutro podać maila do osoby kompetentnej w tym temacie.Pozdrawiam.
bambulu Napisano 28 Grudzień 2005 Autor Napisano 28 Grudzień 2005 satron1200 nie moge znalesc twojego adresu e-mailowego. Klikan na twoj nick i nic. Kliknij na ambulu" i wyswietli ci sie moj adres.Pozdrawiam
bambulu Napisano 12 Styczeń 2006 Autor Napisano 12 Styczeń 2006 No dobra, odpuszczam z tym PKM, ale moze chociaz ktos ma jakies niepublikowane informacje o Polskim Zwiazku Motocyklowym (PZM) ???Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.