krzycho Napisano 9 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2005 witam. wyczyscilem mechanicznie ten hełmik i chciałem zebyscie napisali co z nim dalej robic??? mam zamiar polozyc szpachle na goła blache puzniej podkladówke i zielona farbe. bedzie dobrze??? POZDRAWIAM i z góry dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzycho Napisano 9 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2005 w tytule miało być garnuszek a nie karnuszek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi72 Napisano 9 Grudzień 2005 Share Napisano 9 Grudzień 2005 Witam.Zależy czy Masz zamiar w nim biegać czy tylko do gablotki,ale jeżeli gablota to Uwierz - szpachla czyni cuda (wiem coś o tym...).Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzycho Napisano 9 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2005 śmigam na rowerze chcialem czasem w nim pojezdzic:D ale bez jakis hard corów, tak zbey sie trzymało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi72 Napisano 9 Grudzień 2005 Share Napisano 9 Grudzień 2005 Przed szpachelką :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi72 Napisano 9 Grudzień 2005 Share Napisano 9 Grudzień 2005 Po podkładziku. Nie będę jednak wklejał efektu finalnego ,ponieważ obecny właściciel mógłby nie być zadowolony.P.S. Na rowery nie radziłbym...- polecam hełmofon :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzycho Napisano 9 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2005 ładny, a nakłdałeś szpachle na taki stan jak fotka czy czysciles dokładnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi72 Napisano 9 Grudzień 2005 Share Napisano 9 Grudzień 2005 Wyczysciłem dokładnie. Poza tym było małe pęknięcie na czerepie więc podkleiłem od środeczka ,zeszlifowałem (delikatnie)i... SZPACHLA :)))Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi72 Napisano 9 Grudzień 2005 Share Napisano 9 Grudzień 2005 Chciałem jeszcze dodać , że obecny właściciel sam go przyniósł i był przy konserwacji". Jest więc zadowolony i eksponuje go na mebelkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzycho Napisano 9 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2005 ok dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.