Slate Napisano 7 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2005 Nie tak dawno zdarzylo mi sie przeczytac zbiorek opowiadan fantastycznych osadzonych w realiach II Wojny Swiatowej pod tytulem Deszcze Niespokojne" (http://fabryka.pl/ksiazki.php?l=pl&id=deszczeniespokojne), wydany przez Fabryke Slow. Opowiadania sa nierowne, niektore fajne (zwlaszcza pierwsze Wilcza Zamiec" - UBooty plus Ahne Nerbe, super sprawa), a niektore slabe, ale mysle ze warto przeczytac. No i jedno z opowiadan jest od odkrywcach :)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ilkenau Napisano 8 Grudzień 2005 Share Napisano 8 Grudzień 2005 Bardzo słusznie, czytać! czytać! i chwalić!, chwalić! (będzie mi miło, bo jedno opowiadanko jest moje!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garfield Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 Fakt nierówne, ale sama książka warta polecenia ;) Zresztą jak wiele tego wydawnictwa ;)pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.