Gość Napisano 10 Kwiecień 2002 Share Napisano 10 Kwiecień 2002 Dzieki za info na temat zamka do Mausera. Nie mam komóry wiec gdybys mógł odpowiedzieć mi na Forum gdzie mogę znaleźć/kupić schemat tego zamka/karabinu, będę wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Kwiecień 2002 Share Napisano 11 Kwiecień 2002 Najlepiej w bibliotece wypożycz Typy Broni i Uzbrojenia nr 91Karabin Mauzer 1898.Jeżeli nie masz dostępu do biblioteki mogę Ci to zrobić xero i przesłać. Daj znać na nr kom.Bogdan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Kwiecień 2002 Share Napisano 13 Kwiecień 2002 Dzieki wielkie Bogdan. Poszukam w bibliotece.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Kwiecień 2002 Share Napisano 14 Kwiecień 2002 Podaje pełne dane:Wydawnictwo Ministerstwa Obrony NarodowejAutorzy: Roman Matuszewski Ireneusz J. WojciechowskiTytuł: Karabin Mauser wz. 1898 Seria: Typu Broni i Uzbrojenia nr 91Warszawa 1984 wydanie IJak coś z nin zrobisz puść zdjęcia na forum!Bogdan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.