HAFCIARZ1 Napisano 1 Grudzień 2005 Autor Napisano 1 Grudzień 2005 witam. ostatnio mój znajomy zawadził pługiem przy oraniu stelarz lub podstawe do jakiegos działa lub wozka na amunicje , nie jestem znawcą tematu ale opisze przedmiot : około 1,2 - 1,8 m rama z krzyżakiem na srodku , wykonanie jest b masywne , jest mocowanie na dyszel i na koła i jeszcze jest mocowanie takie do którego można cos podczepic wydaje mi się że jest to resztka polskiego fantu . niechciał bym aby to poszło na złom moze komus się do czegoś przyda . wiem że z mojego opisu cięzko jest sobie to wyobrazić ale może ktoś wie do czego to może słuzyć ? post jest pisany w dobrej wierze nie w celach komercyjnych na priva dam telef. do rolnka
wars98 Napisano 1 Grudzień 2005 Napisano 1 Grudzień 2005 Witam!HAFCIARZ1. List już poszedł do Ciebie, liczę na odzew.Pozdrawiamwars98 (:
nww Napisano 3 Grudzień 2005 Napisano 3 Grudzień 2005 jeżeli można to poprosiłbym o jakieś foto na adres mirsa@interia.pl
adi72 Napisano 3 Grudzień 2005 Napisano 3 Grudzień 2005 Witam.Jak się już dogadacie,to chociaż wrzuccie fotki...Niech i my nacieszymy oko.Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.