misty Napisano 1 Grudzień 2005 Autor Napisano 1 Grudzień 2005 Mógłby mi ktos wytłumaczyć jak to możliwe, że taka ładna panijak Joanna Lamparska interesuje się ruinami, lochami itp. Czy to nie jest jakaś perwersja?
profos Napisano 2 Grudzień 2005 Napisano 2 Grudzień 2005 Lepsze to niż szydełkowanie lub oglądanie brazylijskich seriali :)
wars98 Napisano 2 Grudzień 2005 Napisano 2 Grudzień 2005 Witam!Misty! Różne i różniaste są zboczenia". A że po filologii jest to i pióro ma niezłe.Pozdrawiamwars98
misty Napisano 3 Grudzień 2005 Autor Napisano 3 Grudzień 2005 To chyba nic nadzwycajnego, że ma niezłe pióro. Ale, że tak jeździjeepami po dolnym śląsku i penetruje różne dziwne miejsca? :)
wars98 Napisano 3 Grudzień 2005 Napisano 3 Grudzień 2005 Witam!Misty, misty... Co Ty? Wolności ludziom bronisz?! :0 Żyjemy w wolnym kraju. A że ma samochód terenowy i jeździ nim po regionie w którym mieszka? Nie rozumiem o co Ci chodzi? Jeden zbiera znaczki pocztowe, drugi jeździ własnym samochodem terenowym po okolicy bliższej lub dalszej i jest ciekaw świata... Proste!Pozdrawiamwars98
Lunatyk66 Napisano 4 Grudzień 2005 Napisano 4 Grudzień 2005 Mi też się podoba, co ona robi, bo rzadko można spotkać kobietę, która jest kobieca, a równocześnie ma zainteresowania i można z nią pogadać na męskie tematy. I te oczy ma śliczne.
misty Napisano 4 Grudzień 2005 Autor Napisano 4 Grudzień 2005 A jak macie jakies doswiadczenia ze spotkan z pania lamparska to moze sie nimi podzielicie co?
mial Napisano 5 Grudzień 2005 Napisano 5 Grudzień 2005 misty czego ty oczekujesz a pozatym czemu sie dziwisz dziewicza przyroda i ci wspaniali faceci w swoich maszynach :)
misty Napisano 8 Grudzień 2005 Autor Napisano 8 Grudzień 2005 Z liczby wyświetleń watku wynika, że nie tylko ja jestem zauroczony przyrodą :)
KudłatyHD Napisano 11 Grudzień 2005 Napisano 11 Grudzień 2005 Misty za dużo Ci powiedzieć nie możemy bo i Ty o sobie za dużo nam nie powiedzialeś. A Twoje jedyne posty są w tym temacie.
misty Napisano 17 Grudzień 2005 Autor Napisano 17 Grudzień 2005 Ale kupilem trzy ksiazki pani Lamparskiej i ok. 10 numerow Odkrywcy wiec moze chociaz pare slow o niej powiecie?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.