Gość Napisano 10 Kwiecień 2002 Share Napisano 10 Kwiecień 2002 Witam Mam niemieckie mapki Ślęży - czy warto tam pochodzić z wykrywaczem? Nie szukam \skarbów\" z takim rozmachem opisywanych w literaturze ale militarii. Wiem że w okolicy dość długo trwały walki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Kwiecień 2002 Share Napisano 12 Kwiecień 2002 Cześć! Chodziłem kiedyś w okolicach Ślęży po lasach i widziałem dużo rowów, które wyglądały jak linie okopów.Nie mam jednak wykrywacza, więc nigdy niczego nie szukałem. W okolicach Ślęży długo przebywały wojska niemieckie, próbujące nawiązać kontakt z oblężonym Wrocławiem. Sądze, żę coś ciekawego powinno się znaleźć. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Kwiecień 2002 Share Napisano 22 Kwiecień 2002 chodziłem także po tym terenie znalazłem najebanego myśliwego w krzakach , pare puszek po konserwach , zużyta prezerwatywę i klucz do bram nieba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Kwiecień 2002 Share Napisano 22 Kwiecień 2002 ja takze znalazłem taki klucz i mosięrzny dmuch do wyciagania z pizdy much Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Kwiecień 2002 Share Napisano 22 Kwiecień 2002 jeszcze raz kurwa bedziecie się grzebać w mojej górze to wam nogi z dupy powyrywam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Kwiecień 2002 Share Napisano 22 Kwiecień 2002 To już jest masochizm albo kretynizm. Pisać takie rzeczy nawet nie próbując się zabezpieczyć. Jak w poprzedniej podobnej akcji podaję dla zainteresowanych kontakt:post nadano z adresu 212.160.30.84pa84.gorowo-ilowieckie.sdi.tpnet.plTP S.A. SDI Gorowo Ilowiecki Olsztyn TPNET (PL) Provider Local Registry , http://www.bemalan.dhs.org/ a przy okazji polecam koledze upgrade przeglądarki do conajmniej 5.50. Kolejny baran który myśli że jest anonimowy. Posty te zostaną skasowane. Oczywiście zrzut bazy danych został zrobiony i zostanie przesłany do Abuse TPSA w celu upomnienia lub odłączenia dostępu klientowi ze względu na złamanie regulaminu TPSA. Podejrzewam że czekający na założenie SDI w tym rejonie ucieszą się gdy jedno urządzenie się zwolni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Kwiecień 2002 Share Napisano 22 Kwiecień 2002 Zapomniałem dodać że hans,tank, andrzej kuciapka i przy okazji miłosz to jedna i ta sama osoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Czerwiec 2002 Share Napisano 12 Czerwiec 2002 Bocian , niezły jesteś , tego kolegę chyba troszkę poniosło , ale IP jego kompa może być różne bo jest modemowcem a modem za każdym połączeniem z serwerem ma nadawane inne IP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 12 Czerwiec 2002 Share Napisano 12 Czerwiec 2002 Przecież Bocian napisał, że SDI. A SDI jest łączem stałym i posiada chyba IP na stałe. Jeśli nawet IP nie jest stałe, to TPSA i tak wie, kto w danym terenie jest podpięty pod SDI...Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Czerwiec 2002 Share Napisano 13 Czerwiec 2002 jeśli jest modemowcem to nie ma stałego łącza i numer z IP odpada ale jak wiadomo i to można przeskoczyć i kolegę namierzyć ale to wyższa szkoła jazdy i trochę więcej czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Czerwiec 2002 Share Napisano 13 Czerwiec 2002 bocianie , racja , nieuważnie przeczytałem twój wpis .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.