Skocz do zawartości

Czy coś można znaleść na górze Ślęża

Gość anonim

Rekomendowane odpowiedzi

Witam
Mam niemieckie mapki Ślęży - czy warto tam pochodzić z wykrywaczem? Nie szukam \skarbów\" z takim rozmachem opisywanych w literaturze ale militarii. Wiem że w okolicy dość długo trwały walki.

Cześć! Chodziłem kiedyś w okolicach Ślęży po lasach i widziałem dużo rowów, które wyglądały jak linie okopów.Nie mam jednak wykrywacza, więc nigdy niczego nie szukałem. W okolicach Ślęży długo przebywały wojska niemieckie, próbujące nawiązać kontakt z oblężonym Wrocławiem. Sądze, żę coś ciekawego powinno się znaleźć. Pozdrawiam!

• 2 weeks later...
chodziłem także po tym terenie znalazłem najebanego myśliwego w krzakach , pare puszek po konserwach , zużyta prezerwatywę
i klucz do bram nieba

To już jest masochizm albo kretynizm. Pisać takie rzeczy nawet nie próbując się zabezpieczyć. Jak w poprzedniej podobnej akcji podaję dla zainteresowanych kontakt:
post nadano z adresu 212.160.30.84
pa84.gorowo-ilowieckie.sdi.tpnet.pl
TP S.A. SDI Gorowo Ilowiecki Olsztyn TPNET (PL) Provider Local Registry , http://www.bemalan.dhs.org/ a przy okazji polecam koledze upgrade przeglądarki do conajmniej 5.50. Kolejny baran który myśli że jest anonimowy. Posty te zostaną skasowane. Oczywiście zrzut bazy danych został zrobiony i zostanie przesłany do Abuse TPSA w celu upomnienia lub odłączenia dostępu klientowi ze względu na złamanie regulaminu TPSA. Podejrzewam że czekający na założenie SDI w tym rejonie ucieszą się gdy jedno urządzenie się zwolni.

• 1 month later...
Bocian , niezły jesteś , tego kolegę chyba troszkę poniosło , ale IP jego kompa może być różne bo jest modemowcem a modem za każdym połączeniem z serwerem ma nadawane inne IP

Przecież Bocian napisał, że SDI. A SDI jest łączem stałym i posiada chyba IP na stałe. Jeśli nawet IP nie jest stałe, to TPSA i tak wie, kto w danym terenie jest podpięty pod SDI...

Pozdrawiam

jeśli jest modemowcem to nie ma stałego łącza i numer z IP odpada ale jak wiadomo i to można przeskoczyć i kolegę namierzyć ale to wyższa szkoła jazdy i trochę więcej czasu

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie