Kuba_85 Napisano 30 Listopad 2005 Autor Share Napisano 30 Listopad 2005 witam właśnie kończe szpachlować moje hełmy i zabieram sie za dorobienie fasunku, mam w związku z tym pytanie. Czy któryś z szanownych kolegów może mi powiedzieć w jaki sposób można wykonac nity mocujace obręcz??? albo jakie macie metody?? oraz ewentualnie namiary gdzie można sie w takowe nity zaopatrzyć:)))pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 30 Listopad 2005 Share Napisano 30 Listopad 2005 Co prawda nie do hełmu bo do żabi ale toczyłem z wiekszych nitów. Te powinny być rozginane. Albo toczyć i ciąć albo spawać/lutować do wytoczonych/wyklepanych łebków. Kiedyś widziałem gotowce" na Allegro, niestety wyglądały jak by były siekierą robione.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
henri Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 Ja do mocowania fasunku przerobiłem napy, według mnie wygląda całkiem nieźle, jak to zrobiłem mogę ci wysłać na priwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duff Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 Henri, wyślij mi też na priv jak możesz! Dzięki.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herrmateuss Napisano 5 Styczeń 2006 Share Napisano 5 Styczeń 2006 ja tez poprosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.